Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BLOKADA DM maciek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Sylwek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: maciek
UID: 435
Typ kary: BLOKADA DM
Powód kary: Złamanie regulaminu DM
Nick członka administracji nadającego karę: Sylwek
Data nadania kary: 28.02.2024
Data zakończenia kary: 04.03.2024
Wyjaśnienie: Idę sobie z franiem na stacje z buta, kiedy nagle przejeżdżasz sultanem niebieskim i prawie się nim wywaliłeś na dach ale udało ci się odwrócić auto po czym kawałek odjechałeś i zacząłeś uciekać na ośkę, potem nagle siedziałeś sobie z infku classic to cię zabiliśmy i potem przyszedł luki którego od razu nie zabiliśmy a kiedy cię podniósł to go zabiliśmy i go zlutowałem, potem zaczęliśmy sobie iść to a potem ty lub luki zaczął biec za mną  potem zobaczyłem jak luki chb sam się zabił obok oski, potem ty już byłeś blisko lukiego to franio cię odstrzelił. A potem sobie posilmy jak sprawdzałem czy cos masz do zabrania jeszcze.
Coś od siebie: Czyli rozumiem że nie warto nawet gonić ludzi na dm co uciekają pod ośkę bo to się skończy minusem śmiesznym XDD beke mam z tej sytuacji bo nie byliśmy tam nawet z 5/10min i byliśmy cały czas w ruchu. Fajnie też że macie faworke od R4dixa że nawet ma gdzieś to co do niego pisałem.

Edytowane przez ddyhory
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...