Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja do San Andreas Transport Corporation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.4a0b5f34ee187257afd4b89851782681.png

꧁༺ Rekrutacja do frakcji 𝐒𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ruszyła! ༻꧂

⠂𝚆𝚈𝙼𝙰𝙶𝙰𝙽𝙸𝙰⠐

◤  15 lat.◥

◤  30 godzin przegranych na serwerze. ◥

◤  250 doświadczenia.◥

◤  Mikrofon.◥

◤  Znajomość mapy oraz lokalizacji.◥

◤  Prawo jazdy Kat. B ◥

⠂𝚆𝚉Ó𝚁⠐

Nick z serwera:
Nick discord:
Imię:
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)
SS z panelu kar:
Ilość doświadczenia: (SS z F5)
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):
Coś od siebie:

Rekrutacja zostanie zamknięta: 01.03.2024

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:Adrix
Nick discord:Adrix  dc   adrix.__
Imię:Adrian
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Ta
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.8754521c6c36679c9ec5ef28143a2bdd.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.5e66037759ed114d9308e90e564a4d13.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Siema jestesm Adrian interesuje się motoryzacja. Jestem miłą osb oraz uczynną na którą można liczyć. Lubie motoryzacje oraz grać w gry komputerowe np Mta Albo Valoranta. Lubie majsterkowac w garażu i tworzyć rózne rzeczy. Pozdrooo
Coś od siebie:Sądze ze sie dostanę. Pozdrawiam Grzesia.

Edytowane przez adrix.__
Opublikowano

Nick z serwera: Zomerlik62
Nick discord:Zomerlik62
Imię:Michał
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

image.png.a0a3d0f966a5e1b0c1034767bb58f78c.png
SS z panelu kar:

mta-screen_2024-02-26_15-04-01.thumb.png.04b86b5904c364693ea8876c51bd7ebe.png

mta-screen_2024-02-26_15-13-38.png.ff46f594f0289adbf6c1761c39ea2992.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Michał na serwerze znają mnie jako Zomerlik62 mieszkam w wojewodztwie śląskim. Moim marzeniem jest mieć swój warsztat samochodowy. interesuje się Motoryzacją i siłownią. W wolnym  czasie lubię sobie pograć na serwerze a mam go dużo. Byłem już w jednej frakcji ale chciałby odkryć coś innego ciekawego i myślę że frakcja SATC wyróżni się od innych 

Coś od siebie: Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze i czekam już dłuższy czas na rekrutacje do frakcji SATC. Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam serdecznie.

• Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera: Cxle
Nick discord: .cxle
Imię: Bartek
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam 
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.1f518d869fcbdcddb6f26ab9abd5fb11.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.0f40d59de14e953ef90069510aa88f87.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Bartek mam 17 lat interesuje mnie bardzo motoryzacja i siłownia lubię jeździć samochodem w gta i bardzo dużo przegrałem w gta sa wiec mapę mam ogarnięta 10/10 lubię również pomagać poczatkującym gracza na serwerze myślę ze idealnie bym pasował w frakcji SATC ponieważ pomagałbym tam właśnie poczatkującym gracza.
Coś od siebie: Jestem bardzo aktywnym graczem lubię pracować i jeździć autkiem wiec SATC jest idealna frakcja dla mnie. 

Opublikowano

Nick z serwera:Axvy
Nick discord: vxqte
Imię:Sebastian
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.d7bcf961419c9bbd4a1c57e3adc5d0e0.png
SS z panelu kar:image.png.c230d1ed010194cdce3aef1d434c360d.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.d6670dfd74b1fde8b3a7221882baa055.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Jestem Sebastian, mam 19 lat i czesto pogrywam w mta jak i rozne inne gry, jestem opanowany i potrafie rozmawiac na rozne tematy, interesuje sie fotografia. w wolnych chwilach chodze na silownie, czasem wyskoczena miasto. 
Coś od siebie: Mily spokojny dzien dobry na klatce mowi

Opublikowano

Nick z serwera:Kubson1
Nick discord: Kubson (kubsoneeq)
Imię: Jakub
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.44c127aec49ad4f1784600f878540e13.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.fc91e56f4bd92a901906322f177a8db8.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam mam na imie Jakub pochodze z województwa Świętokrzyskiego mam 16 lat, chodze do średniej szkoły w wolnym czasie lubie grać na serwerze outrpg oraz spędzać czas z znaj na serwerze gram dosyć długo ponieważ gram od 09.10.2022 i przez ten okres siedziałem łącznie na serwerze 1784 h oraz nauczyłem się bardzo dużo z charakteru jestem spokojną osoba cociaż nie ukrywam że czasem potrafie sie wkurzyć i od pewnego czasu raczej staram się tej mojej złości nie pokazywac ponieważ czasem może się to źle skończyć jeśli chodzi o moją znajomośc mapy to nie jest ona na wysokim poziomie oraz nie jest na niskim jest ona wręcz na średnim poziomie interesujesie motoryzacją i komputerami. 
Coś od siebie: Mam nadzieję że się dostane ponieważ tyle czasu ile gram na tym serwerze tyle też czasu nie byłem w tej frakcji. Życę każdemu kto to czyta (oprócz osób które się "inspirują" moim podaniem) miłego dnia bądź też nocy.

• Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera:gooby
Nick discord:gooby2040
Imię:Adam
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.b275b3d45e6376e3fdf4bbbc30e97f91.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.a8b7dd5ce1e0a1c1e81454bf92ad9ef1.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):siema mam na imię Adam  mam 13 lat lubię bardzo grać w różne  gry . lubię też grać w koszykówkę. nie przeklinam bez powodu nie jestem agresywny  lubię grać dużo w mta. interesuje się samochodami  i mechaniką lubię też wychodzić na dwór z znajomymi no i co koniec pozdrawiam wszystkich.

Coś od siebie: chciałbym się dostać do tej frakcji pozdrawiam wszystkich z SATC

Opublikowano (edytowane)

ick z serwera:GamsterLolXD
Nick discord:gamsterlolxd
Imię:Adrian
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)poniżej
SS z panelu kar:poniżej
Ilość doświadczenia: (SS z F5)poniżej
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam chciałbym wstąpić w szeregi satc ponieważ to moje marzenie. Zawsze chcialem pomagać graczą i ich podwozić taksówką.Moją pasją jest mta i inne. Pozdrawiam GamsterLolXD
Coś od siebie:Siema jestem Adrian i pochodze z mazowieckiego.

mta-screen_2024-02-26_16-48-02.png

mta-screen_2024-02-26_16-48-06.png

mta-screen_2024-02-26_16-48-10.png

Edytowane przez gamsterlolxd
Opublikowano
10 godzin temu, grzesiu2212 napisał:

Nick z serwera:Aleksandro
Nick discord:alek0192
Imię:aleksander
Ilość przegranych godzin na serwerze: 
image.thumb.png.4fdbec56f618da20fb08cee773819886.png
SS z panelu kar:
image.thumb.png.86e43c728d38258f2b4b11760855719c.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam chciałbym wstąpić w szeregi satc ponieważ to moje marzenie. Zawsze chcialem pomagać graczą i ich podwozić
Coś od siebie:elo

Opublikowano

Nick z serwera: zgredek123
Nick discord: zgredek1233
Imię: Kuba
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):  Witam mam na imię Kuba . Mieszkam w
wojewodztwie świętowrzyskim . Pasjonuje sie różnymi pasjami takiego typu jak rolnictwo oraz motoryzacią . Moim większym marzeniem jest miec swoje wlasne gospo .W wolnym czasie lubie sobie pograc na serwerze czasami spedzam na nim około 6godzin .Chcalbym dostac sie do frakcji  bo myślę że  jest jedna z lepszych .
Coś od siebie: Chcalby  się dostac pozdrawjam.

MTA_ San Andreas 26.02.2024 16_11_25.png

MTA_ San Andreas 26.02.2024 16_12_32.png

Opublikowano
Nick z serwera:Sanus
Nick discord:sanuss
Imię:Ignacy
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.329d6d1619b813830522163ad5cace85.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.265f4e6e5b0fe4a5104fc7ae7045dd9c.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.2db8e97df45f3664f47c04d080d1c332.png
Coś o sobie (MINIMUM 5  rozbudowanych zdań): Hej, jestem Ignacy! Pochodze z małego miasta na podkarpaciu. Z pasją podchodzę do gry w tenisa, spędzając wiele czasu na korcie, doskonaląc swoje umiejętności i czerpiąc radość z rywalizacji. Ponadto, moje zainteresowanie informatyką sprawia, że nieustannie zgłębiam tajniki programowania. Dlatego iż na serwerze OutMta gram od 6-5 miesięcy będąc już przy tym w jedenj narazie frakcji. Wierze że przyjmiecie mnie także i do tej czyli do SATC! Mam nadzieję, że moje zaangażowanie i determinacja sprawią, że stanę się częścią inspirującej społeczności SATC
Coś od siebie:Mam nadzieje że się dostanę i życzę milego dnia/nocy.
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Monkis_zit
Nick discord: _Monkis_
Imię: Maks
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne 😉
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.81535a4460b1d47aad31fa5cfbb4b15c.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.90ca2356d0bd2e1d622d5be500541f76.pngchciałbym dopowiedzieć że ta licencja ,za relog podczas pościgu jest niesłusznie wpisana, i została zdjęta po około 5 min.

Ilość doświadczenia: (SS z F5) (jest na ss z godzinami )
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam nazywam się Maks pochodzę z województwa opolskiego ,w wolnym czasie lubie sobie pojeździć na motorze , rowerze lub przy nich pogrzebać (chociaż próbować ) . ogólnie jestem osobą sympatyczną z ktorą mozna normalnie porozmawiać na każde tematy , czy na temat motoryzacji , różnych problemów , lub innych rzeczy , bo nie ukrywam trochę przeszłem ale nie chce się w to zagłębiać . wracając do motoryzacji , często jak coś przy czymś zrobię to średnio działa) . na codzień chodzę do szkoły sredniej a po powrocie ,często też gram na komputerze (właśnie w mta ponieważ mój laptop niestety nie pociągnie innej gry) , gram na tym serwerze ponieważ jest inny od wszystkich innych serwerów (np. 4life który nie ma voicechata). Moja znajomość mapy jest całkiem dobra ,więc myslę że wystarczy. życzę wszystkim miłego dzionka smacznej kawusi , ciepłych pogód i mniej wykroczeń na serwerze , pozdrawiam administracje OutRpg 😉
Coś od siebie: piszę te podanie z powodu że chce spróbować pracy która jest inna i nie trzeba jeździć tylko z punktu A do punktu B (np. kopalnia) oraz bardzo lubię i umiem jeździć samochodami. Ogólnie fajnie by było jakbym się dostał , napewno bym was wszystkich nie zawiódł . pozdrawiam wszystkich czytających (i proszę nie kopjujcie tych tekstów ) także to tyle z mojej strony do zobaczenia 😉

Edytowane przez _monkis_
Opublikowano (edytowane)

⠂𝚆𝚉Ó𝚁⠐

Nick z serwera:XklarFi
Nick discord: SxymekTV
Imię:Szymon
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.69e44c606b76bc000aedec0e7816e9db.png
SS z panelu kar: image.thumb.png.2fe1009a5b5545a2a8a68aedfb378512.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam jestem Szymon mam 14 lat interysuje się motoryzajcą. Bardzo lubię poznawać nowe żeczy . Od małego lubiałem się zajmować uberem i bawiłem się takimi zabawkami. Lubię akcje RP nwm kogoś podwozić cz coś tp. Lubiegrać w gry i układać lego. Rodzice mnie nauczyli jak się uberuje bo sami są nawet teraz.
Coś od siebie: Mam nadzieję że się dostane , i że sienie długo spotkamy

Edytowane przez xklarfi_
Opublikowano

Nick z serwera: tadeusz1pudelko
Nick discord: tadeusz_pudelko
Imię: Tadeusz
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
obraz.png.f9320974697fdb002b3245976195c059.png
SS z panelu kar:obraz.thumb.png.32d2fc29284b37f228277e36be218633.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)obraz.png.ae59e12b28700096b52f43073ddd4aed.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam, Chciałbym dołączyć do frakcji SATC, ponieważ mam już doświadczenie z pracą we frakcji. Jako, że moje umiejętności w odgrywaniu RP są na wysokim poziomie, uważam, że się nadaję, i mam nadzieję, że się spotkamy na mumble. Mam na imię Tadeusz, jak zostało wspomniane wyżej. Swój wolny czas spędzam grając na gitarze, a także słuchając muzyki, bo jest to jedna z moich pasji, którą realizuję w swoim życiu. W wolnych chwilach w domowym zaciszu lubię od czasu do czasu poczytać jakąś książkę lub obejrzeć jakiś film lub serial.
Coś od siebie: Z dużym zaangażowaniem i energią czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

• Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera: Omarr
Nick discord: omar_mtaaa
Imię: Omar
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Omar. Bardzo lubię spędzać czas rozmawiając z znajomymi na vc, spędzać czas na serwerze OutMTA, grać w piłkę nożną oraz słuchać muzyki. Dodatkowo, chętnie spędzam swój wolny czas oglądając filmy, dodatkowo kocham motoryzacje oraz rzeczy z tym związane.
Coś od siebie: Byłem już na posadzie SATC więc mam nadzieje że się dostane

mta-screen_2024-02-26_17-48-12.png

mta-screen_2024-02-26_17-48-33.png

Opublikowano

Nick z serwera:Piotrqq
Nick discord:pi0tr__
Imię:Piotr
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Nazywam się Piotr. Bardzo lubię grać w gry komputerowe i rozmawiać  z znajomymi na vc.Lubie grać w koszykówkę oraz pływać.Także spędzać czas z znajomymi. Oraz od nie dawna interesuje się motoryzacją
Coś od siebie: :Mam nadzieje że się dostanę i życzę miłego dnia

image.png

image.png

• Co? 1
Opublikowano

Nick z serwera: Mizu
Nick discord:   Макаров / makarov_1924

Imię: Konrad
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): A to nazywam się Konrad, fanatyk historii II wojny światowej, oraz militarią (mimo, że o tym, i o tym nie mam praktycznie żadnego pojęcia). Wiele znajomych nazywa mnie satyrykiem, i może jest to trochę zgodne z prawdą. Pewnego pokroju humanista, jeśli tak to można nazwać (chociaż to też może ma jakieś pokrycie w rzeczywistości, jednakże nie jestem tego do końca pewien). A w przyszłości chciałbym pełnić służbę wojskową, chociaż tego również nie jestem pewien, gdyż jestem człowiekiem bardzo często zmieniającym zdanie. 
Coś od siebie: Nie wiem czy się dostane (szczerze wątpię), aczkolwiek podejmę próbę dostania się do tej wspaniałej frakcji. Pozdrawiam wszystkich obywateli i obywatelki Rzeczysospolitej.

image.png

image.png

Opublikowano

Cześć, nazywam się Kacper i mam 17 lat, pochodzę z województwa Mazowieckiego i mieszkam w Warszawie. Także w tym mieście chodzę do szkoły średniej . W wolnym czasie realizuję swoje pasje takie jak: piłka ręczna, nożna czy siłownia. Trzy razy w tygodniu po szkole chodzę także na siłownię, poza tym interesuję się motoryzacją. Lubię też sport na świeżym powietrzu, dlatego latem często wychodzę z kolegami na boisko. Zazwyczaj mam sporo czasu na granie na serwerze, po tym jak wrócę ze szkoły/siłowni często siadam do komputera i gram na serwerze, w ostatnim czasie zainteresowała mnie frakcja San Andreas Transport Corporation, chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji i dlatego piszę podanie. Myślę, że nadam się na jednego z członków SATC i ze względu na to, że jestem stanowczy, charyzmatyczny i dobrze znam topografię oraz mechaniki serwera.mta-screen_2024-02-27_14-08-12.thumb.png.1578730a954bed3da5998c89b485cd61.pngmta-screen_2024-02-27_14-08-18.thumb.png.e0a7735b43857fcb6c955f6ad1a1803d.png

• Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera: mlodyHankus 
Nick discord: mlodyHankus 
Imię:Szymon
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK 
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.11490fedc1643c9678a9f346a82c32c5.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.df98c1ec8792c6aa2b690a8611a48668.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam co o mnie dużo mówić chodzę do szkoły gram w gry czasami a nawet często gram w koszykówke i jeżdze na rowerku. Lecz to nie wszystko łowie też ryby,  ja to zwykły chłopak ze  skromniej wsi. Moje największe zainteresowanie to baseniary z Twitch polecam 🙂
Coś od siebie: Kocham grać na outMTA 

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 26.02.2024 o 06:04, grzesiu2212 napisał:

image.png.4a0b5f34ee187257afd4b89851782681.png

꧁༺ Rekrutacja do frakcji 𝐒𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ruszyła! ༻꧂

⠂𝚆𝚈𝙼𝙰𝙶𝙰𝙽𝙸𝙰⠐

◤  15 lat.◥

◤  30 godzin przegranych na serwerze. ◥

◤  250 doświadczenia.◥

◤  Mikrofon.◥

◤  Znajomość mapy oraz lokalizacji.◥

◤  Prawo jazdy Kat. B ◥

⠂𝚆𝚉Ó𝚁⠐

Nick z serwera: MaNdZiAKK
Nick discord:mandziak12
Imię:Antek
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):nazywam sie antek lat 18 lubie grac mta gram w piłke nożną jestem w drużynie
Coś od siebie:mam nadzieje ze sie dostane rp bedzie odgrywane  pozdrawiam 

IMG_20240227_225236.webp

IMG_20240227_225248.webp

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:DJKHALED

Nick discord: koksikfk

Imie:Fabian

Ilość przegranych godzin na serwerze:

Ilość doświadczenia:

SS z panelu kar:

Coś o sobie: Witam jestem Fabian chodzę do szkoły i zawsze po niej idę do domu grać w mta. Lubię chodzić na basen i na tenisa oraz czasami na koszykówkę. Uwielbiam zwierzęta i nawet mam jednego psa. Według mnie lato jest lepsze od zimy ponieważ jest lepsza cena ryb. A wracając do zwierząt mam plany żeby zostać weterynarzem.

obraz_2024-02-29_140939349.png

obraz_2024-02-29_140903715.png

Edytowane przez koksikfk
  • Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera: NILO
Nick discord: bw.nilo
Imię: Damian
SS z panelu kar: 
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): 

1. Jestem dojrzały oraz rozumiem co znaczy odpowiedzialność, potrafię spełniać polecenia od wyższych rang.
  2. Staram się być kulturalny oraz wyrozumiały wobec innych, umiem rozmawiać jak i słuchać ludzi.
  3. Chcę się rozwijać jak i powiększać swoje umiejętności w grze Multi Theft Auto San Andreas, chciałbym pomóc w przyszłym rozwoju Frakcji na serwerze.
  4. Lubię pomagać innym nie oczekując za to nic wzamian.
  5. Szybko uczę się nowych rzeczy.
  6. Nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia więc zawsze szukam odpowiedniego rozwiązania dla dwóch stron.
  7. Mam dużo spokoju i opanowania w sobie dzięki czemu daje radę zachować zimną krew w nie odpowiednich momentach.
  8. Lubię stawiać sobie nowe wyzwania aby spełniać kolejne cele na przyszłość.
  9. Mam wiele aspektów przez które ludzie szybko się do mnie przywiązują.
  10. Nie lubię gdy ktoś niszczy innym przyjemności z gry jak i życia.

Coś od siebie: Życzę każdemu miłego dnia, zarządowi udanego wyboru nowych członków.

image.thumb.png.2b6c914067c6c45f98dd679a84f9d3e5.png

image.thumb.png.3d77cda16bddda02a8146d257e0dcfda.png

Opublikowano

Nick z serwera:OrangerX
Nick discord:Wiktor4408
Imię:Wiktor
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Lubie jedzic po mapie samochodem i zwiedzac świat. Uberowanie również. Rozmawianie z innymi gracza też sprawia mi fajna rozgrywke. Jestem aktywnym graczem i od dawana chce by w SATC.

Cos o sobie: Lubie szybka jazde na quadzie.

image.thumb.png.ae411ab3c8a894a9ea069abbd3d69fe6.png

image.thumb.png.03b79a9a46e63c2cec009ab14b4a5609.png

Opublikowano (edytowane)

⠂𝚆𝚉Ó𝚁⠐

Nick z serwera: Kacper_ulany
Nick discord: kacper_ulany
Imię: Kacper
image.thumb.png.e35aa3215b9400b1871c7bbed206c3dd.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.e250c4562e1624d99aa12a1bb5ffc6a0.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.2bd0d32f757739ae56bd98661352eac7.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):  Jestem Kacper i mam 15 lat. Mam mutację głosu, co sprawia, że mój głos może brzmieć inaczej niż u innych osób w moim wieku. Pomimo tego, że mam 15 lat, staram się być ogarniętą osobą i dbać o kulturę osobistą. Jestem świadomy swoich obowiązków i staram się być uprzejmy wobec innych.Jestem otwarty na nowe doświadczenia i staram się rozwijać w różnych obszarach życia. Interesuję się siłownią oraz ukraińcami.
Coś od siebie: Pozdrawiam ciężko Kubx'a i Grzesia

Edytowane przez kacper_ulany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...