Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:  Szafirek
Nick osoby oskarżonej: Kaczorrro
Powód napisania skargi:  Wynoszenie INFORMACJI z administracji Out MTA + nieodpowiednie zachowanie moderatora.
Godzina zdarzenia: [2024-02-25 18:50:07]
Dokładna data zdarzenia: [2024-02-25 18:50:07]
Opis sytuacji: Napisałem reporta, że gucio przeklina na czacie > https://imgur.com/brPe0HL
zgłoszenie przyjął feniks, odblokował mnie na dc, przekazałem mu dowód... Gucio został ostrzeżony przez FENIXA . Fenixo ponownie zablokował mnie na dc.

Kaczorro powiedział dla Gucia, Kto wysłał dowody... Nikt o tym nie wiedział prócz administracji i Kaczorro * Kaczorro jest w org Gucia *  Gucio tóż po otrzymaniu ostrzeżenia napisał do mnie :) 

https://imgur.com/dAYz4of 

Wiedział już wszystko. // ludzie z Gucia org - również... wszyscy już wiedzieli kto wysłał dowody. - ucierpiałem na tym ja. 

Kaczorro groził mi również mutem :) I nie tylko. 

Wyjebać mi może blokade.. zmutować mnie.. Proszę bardzo... Logi wysłać również?

OUT MTA - Moderator. 

Boję się go naprawdę. 

Dowody:  załączone.
Coś od siebie:  nie mam nic do dodania, wszystko widać. 

mta-screen_2024-02-25_10-48-28.png

mta-screen_2024-02-25_10-50-19.png

mta-screen_2024-02-25_10-51-06.png

mta-screen_2024-02-25_10-51-37.png

mta-screen_2024-02-25_10-52-54.png

mta-screen_2024-02-25_18-51-33.png

• Haha 4
Opublikowano

odniose sie bo jestem zamieszany mniej wiecej w to,generalnie idzie sie domyslic ze to ty mnie zglosiles bo tylko ty jestes na tyle madry zeby wyslac dowody do adm ze ktos napisal jakies wulgarne slowo na tt gdzie to nie bylo nawet skierowane w nikogo strone XD

Opublikowano (edytowane)

Wypowiem się na ten temat ze strony oskarżonego.
Po 1. Skąd miałbym wiedzieć kto wysłał dowody na gracza Gucio1944, skoro je wysłałeś do Administratora Fenix'a.
Po 2. Z twojej strony idą liczne prowokacje jak i w moją stronę i do innych graczy.
Po 3. Dowód że to ja mu powiedziałem gdzie jest?
Po 4. Wysłane przez ciebie ss'y pochodzą z innej sytuacji niż ta gdzie moją osobę prowokowałeś.

Szczerze? Mam dosyć twoich prowokacji z twojej strony w moją stronę, następna się skończy karą MUTE za Celową prowokację członka administracji serwera OutMTA.

Edytowane przez kacz00r.
Opublikowano

Po 1. Skąd miałbym wiedzieć kto wysłał dowody na gracza Gucio1944, skoro je wysłałeś do Administratora Fenix'a. 

Winny się tłumaczy, zgłoszenie zostało wysłane na ID Dwa - czyli ID gucia... natychmiast je przejął fenix - cały czas byłeś zalogowany jako moderator.  - Wszystko widziałeś... Kłamco

Po 2. Z twojej strony idą liczne prowokacje jak i w moją stronę i do innych graczy. 

Prowokacje z twojej strony są na ssach które wysłałem tutaj. 

Po 3. Dowód że to ja mu powiedziałem gdzie jest?

Siedzicie razem na discordzie i po dupce się klepiecie. Jesteś u gucia w org :* Nawet teraz razem odpisaliście na moją skargę.

Po 4. Wysłane przez ciebie ss'y pochodzą z innej sytuacji niż ta gdzie moją osobę prowokowałeś.

Tak jak w 2 podpunkcie. Mogę dosłać więcej zdj...

TAK SIĘ MODERATOR REPREZENTUJĄCY SERWER OUT MTA NIE POWINIEN ZACHOWYWAĆ !! Krzyczysz, karzesz i mutujesz ludzi ... banujesz a sam jak się zachowaleś?

Szczerze? Mam dosyć twoich prowokacji z twojej strony, następna się skończy karą MUTE za Celową prowokację członka administracji serwera OutMTA.  

Mam nadzieje że zostaną ci odebrane takie mocne, bo wiem że będziesz na mnie wrogo nastawiony. 

Gucio jesteś jakąś wróżką? Nikt nie wiedział prócz Gucia i fenixa o tym reporcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...