Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na administratora Legendarymanv8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: maszwylew
Nick osoby oskarżonej: Legendarymanv8
Powód napisania skargi: Nie sprawdzenie apelacji w czasie
Godzina zdarzenia: 14:44
Dokładna data zdarzenia: 24.02.2024
Opis sytuacji: Administrator nie sprawdził na czas apelacji nawet mu na discord wysyłałem ale to zignorował robił to celowo bo np innym skargi na graczy już sprawdzał a apelacji mi nie
Dowody: image.thumb.png.585d9b8b25513b93ee01fff59eedb2bb.png
Coś od siebie: mysle ze tym sie zajmiecie wiele razy byl online na forum co innego sprawdzal a mojej apelacji juz nie

• Lubię to 4
Opublikowano

Witam!
Jako iż skarga tyczy się mojej osoby oczywiście wypowiem się na ten temat.
Chciałbym również zrozumieć cię dlaczego stworzyłeś MK tylko dlatego aby mnie obrazić.
A więc tak, apelacja fakt była napisana 3 dni temu, tyle samo dni Administracja ma czas na sprawdzenie owych Apelacji.
Nie jednokrotnie były dawane informacje graczom że upominanie się o sprawdzenie apelacji bądź proszenie o rozpatrzenie wydłuża czas oczekiwania na rozpatrzenie.
Stąd też nie rozumiem dlaczego wgl jest ta skarga jako iż nie zostało nic złamane a tym bardziej regulamin Administracji.
Oczywiście miałeś prawo do tego aby takową skargę napisać, acz kolwiek chciałbym też zaznaczyć że każdy ma też życie prywatne i gra oraz forum serwera to nie wszystko i są rzeczy ważne i ważniejsze.
Słuszene rozpatrzenie skargi zostawiam @kviatkovsky
Miłego wieczoru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...