Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Klakson99
Nick Oskarżonego: jakob
Powód Skargi: gość nie jest w przestępczej a ma sojusz z Los Zeto (organizacją przestępczą)
Data I Godzina Zdarzenia: 14.02.2024 17:47
Opis całej sytuacji: to było tak byłem na dm z  kolegą typ nagle zaczął strzelać zabiliśmy go gucio1194 go podniósł a potem wszedli znowu na dm i obydwaj w nas walili po czym jak zabiliśmy gracza gucio to nagle przyszedł jakob z bw i go podniósł
Coś od siebie: chciałbym aby ten gracz został ukarany za swoje złe czyny
Dowód! (Wymagane!):
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):                                                                                                                                                                                                                                           
image.png.350090945963f8f662ce8b3e9eb5cca6.pngimage.thumb.png.d29807f2b2477f4d46b756a742ca977d.pngimage.thumb.png.b0effcd2aac6bad71ce04384992c8fb7.png

Opublikowano

Witam wypowiem sie bo jestem współ-zalozycielem organizacji Los Zetos nie mamy sojuszu z jakobem po prostu lize dupe  bo chce dolaczyc do jakies organizacji pisal podanie do nas nie przyjelismy go do tego na dm mamy szacunek do siebie wiec czemu mamy sie nie podnosic ? tyle ode mnie pozdrawiam

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...