Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN Smolarek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez LegendaryManV8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Smolarek
UID: 1356
Typ kary: BAN
Powód kary: Obraza administracji w reporcie.
Nick członka administracji nadającego karę: LegendaryManV8
Data nadania kary: 2024-01-20 00:27:54
Data zakończenia kary: 2024-02-04 00:27:54
Wyjaśnienie: Witam 20 stycznia zostałem ukarany banem na 15 dni. Ogólnym powodem bana jest to że napisałem reporta "Ciągnij kichę za tego muta" ale od początku jeździłem z dwoma znajomymi z organizacji kierowaliśmy sie w strone mechanika w LV gdy dotarliśmy na mechanika jedno z miejsc było zajęte i kolega który prowadził uderzył w ten samochód który stał i sie jeszcze naprawiał po uderzeniu ziomek wyjechał i jakiś inny gracz miał jakiś problem i zaczął sie do nas przyczepiać że uderzyliśmy w te auto które jeszcze sie naprawiało doszło do sprzeczki, gdy wyjechaliśmy z mechanika ten gracz chyba ksero1337 o ile sie nie mylę napisał "sklej już" jakoż iż już wyjechaliśmy z mechanika napisałem na twt Ksero1337 (o ile sie nie myle) Ciągnij kichę i wtedy dostałem mute na 8h. Następnie napisałem reporta a siebie i w treści reporta napisałem "Ciągnij kichę za tego muta" i wtedy zrozumiałem co napisałem i chciałem napisać reporta że przepraszam ale nie zdążyłem ponieważ LegendaryManV8 wkleił mi bana na 15dni.
Coś od siebie: Żałuje że taka sytuacja miała miejsce i z mojej strony chciałbym przeprosić gracza do którego obraziłem na twt a także administracje którą obraziłem w reporcie. Mam nadzieje że moja apelacja zostanie pozytywnie rozpatrzona. Jeszcze raz przepraszam że taka sytuacja miała miejsce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...