Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Kruszak prośba o zdjęcie kary, ukarany przez xtert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Krushak

UID: 18553

Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) BAN

Powód kary: Złe słowa w stronę serwera i administracji na discordzie

Nick członka administracji nadającego karę: @xtert

Data nadania kary: 2024.01.22

Data zakończenia kary: 2026.10.17

Wyjaśnienie: No trochę mnie poniosło z tymi komentarzami w stronę niektórych administratorów jak i niektórych graczy ponieważ,często dostawałem kary ale nie wyzywałem serwera bezpośrednio

Coś od siebie: - Przepraszam administrację i społeczność serwera za złe słowa liczę na unbana<3

Edytowane przez puszeq1_
  • Haha 8
Opublikowano

Jeśli mogę odniosę się bezpośrednio do tej apelacji i nie, nie jest to pierwszy raz jak wyzywasz graczy bezpośrednio na serwerze jak i poza nim przeszkadzając i utrudniając rozgrywkę innym. Według mnie ban uzasadniony i nie powinien podlegać jakiejkolwiek apelacji. Pozdrawiam serdecznie ~ Pabel

• Lubię to 6
Opublikowano

Też chcę dodać parę słów od siebie, gracz ten utrudnia rozgrywkę innym oraz jest toksyczny, dodatkowo ma bardzo prowokacyjne zachowanie. Moim zdaniem ban jest odpowiedni i tak jak kolega wyżej, uważam, że nie powinien podlegać apelacji! Pozdrawiam cieplutko ~ Masterql1

• Lubię to 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...