Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na moderatora LegendaryManV8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: buch420
Nick osoby oskarżonej: LegendaryManV8
Powód napisania skargi: Oszustwo
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>14:17
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022>24.10
Opis sytuacji: Zostałem ukarany mutem z trescia "Wyzwiska w strone Gracza/frakcji//mlodycygan
Dowody: image.thumb.png.e371ca01b3b758bc3091d6dab28fff98.png
Coś od siebie: nie wyzywalem mlodego cygana ani nikogo z frakcji, powiedzialem typowi ssij pento bo go zlapalem, nie byl to zaden fp ani adm

Opublikowano

Siema, muta dałem z takim powodem ponieważ mlodycygan nie potrafił się wysłowić, 2 razy pytałem kogo wyzywał, cygan nic mi nie napisał więc taki powód, a dlatego na końcu jest //mlodycygan ponieważ Mut jest od niego dla ciebie, powiedział żebym dał to dałem, a kogo wyzywałeś to nie wiem bo przyjechałem po fakcie.

Opublikowano

Wypowiem się jakoże jestem wspominany w tej skardze dwa razy. Powiedzenie, że nie mogłem się wysłowić jest zbędne, niekulturalne i niefachowe. N4RVIZ chciał, żeby osoba o nicku buch420 została ukarana za obelgę w jego stronę, ja nie chciałem wchodzić na duty, żeby to robić skoro byłeś obok nas, Legendary. A skoro byłeś obok nas, a osoba która była u Ciebie na dachu napisała mi coś w stylu "końcówkę słyszeliśmy", to teraz pomyśl skąd miałem wiedzieć, że wpiszesz w powodzie "obraza frakcji"? Nie będę się spuszczał nad tą skargą, chciałem po prostu sprostować jak to wyglądało z mojej strony, dodając, mówiłem na radiu i potem Tobie Legendary, że mam dużo pingu i problemy z siecią. Proszę następnym razem lepiej ubierać w słowa zdania wypowiadane w moją stronę, potrafiłem się wysłowić.

Opublikowano
6 minut temu, mlodycygan napisał:

Wypowiem się jakoże jestem wspominany w tej skardze dwa razy. Powiedzenie, że nie mogłem się wysłowić jest zbędne, niekulturalne i niefachowe. N4RVIZ chciał, żeby osoba o nicku buch420 została ukarana za obelgę w jego stronę, ja nie chciałem wchodzić na duty, żeby to robić skoro byłeś obok nas, Legendary. A skoro byłeś obok nas, a osoba która była u Ciebie na dachu napisała mi coś w stylu "końcówkę słyszeliśmy", to teraz pomyśl skąd miałem wiedzieć, że wpiszesz w powodzie "obraza frakcji"? Nie będę się spuszczał nad tą skargą, chciałem po prostu sprostować jak to wyglądało z mojej strony, dodając, mówiłem na radiu i potem Tobie Legendary, że mam dużo pingu i problemy z siecią. Proszę następnym razem lepiej ubierać w słowa zdania wypowiadane w moją stronę, potrafiłem się wysłowić.

Osoba która była wtedy na dachu nie była ze mną na Discordzie, a wtedy byłem z inną osobą więc ja nie słyszałem więc no. Zapytałem się cb za co i jaką odpowiedź dostałem? Dałem taki powód bo była frakcja i był zwykły gracz i nie wiem do kogo to było. Kara była i tyle, następnym razem oleje to i kary nie dam, a cygan wchodz se na duty, albo najlepiej nagrywaj by było wiadomo komu dać kare, bo tobie ostatnio nic nie pasuje. 
Chcecie to se akceptujcie skargę, mam wywalone.

Miłego Dnia 

• 2 tygodnie później...
  • xerio77 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...