Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucona] zmiana handlingow oraz wygladu cheetaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UID:7739
Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Aby zmienic komfort jazdy cheetaha, poniewaz nie da sie tym jezdzic oraz nie da sie na niego patrzec
Dokładny opis propozycji: Zmiana wygladu cheetaha tzn zmienic cala karoserie bo ten samochod wyglada obrzydliwie, zmiana handlingu poniewaz strasznie sie slizga podczas jazdy nawet z 4x4 i ASR przez to sie nie da tym jezdzic
Co by wniosło to do rozgrywki: Wiekszy komfort jezdzenia tym pojazdem oraz wiekszy popyt na ten samochod bo nikt tego nie chce XD

• Lubię to 1
Opublikowano

Moim zdaniem, wygląd Cheetaha nie jest zły. Wygląda przyjemnie według mnie.

Odnosząc się do jazdy. Jeździ się nim dziwnie, więc poprawa handlingu do niego mogła by zostać wprowadzona, więc nad zmianą handlingu jestem na Tak

Opublikowano
W dniu 17.01.2024 o 14:38, .kanciano napisał:

UID:7739
Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Aby zmienic komfort jazdy cheetaha, poniewaz nie da sie tym jezdzic oraz nie da sie na niego patrzec
Dokładny opis propozycji: Zmiana wygladu cheetaha tzn zmienic cala karoserie bo ten samochod wyglada obrzydliwie, zmiana handlingu poniewaz strasznie sie slizga podczas jazdy nawet z 4x4 i ASR przez to sie nie da tym jezdzic
Co by wniosło to do rozgrywki: Wiekszy komfort jezdzenia tym pojazdem oraz wiekszy popyt na ten samochod bo nikt tego nie chce XD

Miałeś przez chwilę cheetaha - stąd twoja propozycja, na NIE.

Opublikowano
11 godzin temu, noobcio napisał:

Miałeś przez chwilę cheetaha - stąd twoja propozycja, na NIE.

no i co ze mialem cheetaha przez chwile? XDDD

ale wiekszosc graczy uwaza jest jest to gowno tak samo ja XD nic to nie zmiania czy go mialem 2 tygodnie czy rok 

• Co? 1
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...