mrblacku Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Nick na serwerze: mrblack UID: 19281 Typ kary: Mute Powód kary: Obraza serwera na twitter. Nick członka administracji nadającego karę: szymeek Data nadania kary: 23-12-2023 Data zakończenia kary: 1-2-2024 Wyjaśnienie: Wyzwalem serwer bo sie strasznie zdenerwowalem przepraszam za to wszystko przepraszam kazdego gracza ktory poczul sie urazony przezemnie Nigdy wiecej to sie nie powtorzy prosze wybaczcie mi Coś od siebie: Przepraszam was wszystkich moge wykonac jakas kare w zamian za to co zrobilem
szymeek. Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Na kartce (ręcznie) oznaczając numerkami, napisz 50 razy - "Przepraszam administrację i graczy OutRPG za moje zachowanie". Jak napiszesz wyślij to tutaj pod apelacją. @mr_blacku pasuje Ci taki układ?
mrblacku Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2023 @szymeek.czy moge wyslac to na dc bo sie wstydze mojego pisma
szymeek. Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 @mr_blacku Tak jak pisałem, napisane brzydko i niestarannie w dodatku skrócona fraza nie taka o jaką prosiłem, co może wskazywać że nie zależy Ci na zdjęciu kary. Daje Ci czas do jutra na poprawę tego.
szymeek. Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Brak odpowiedzi i zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi