Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego:Szafirek
Nick Oskarżonego:LenysyA
Powód Skargi: Nazwanie mnie Pedofilem - za słaba kara... 
Data I Godzina Zdarzenia: 26-12.2023 12:44
Opis całej sytuacji: Dostał jedynie za to 
Gracz LenysyA został wyciszony. Administrator: Fenix Powód: BK w stronę gracza// Dowody dostarczone do Administracji. Czas kary: 6h Koniec kary: 2 dni temu Data: 2023-12-26 12:58:39

Coś od siebie: Poczułem się bardzo mocno urażony i obrażony , a kara jest zbyt niska. Nie jestem pedofilem...

Nawet nie usłyszałem przeprosin :(  Administracja działa słabo.. A R4DiX chce bym go jeszcze przepraszał za nic. - Przepraszał w zamian za un mute. śmieszne kurwa DXT. 

Dowód! (Wymagane!): W Załączniku.
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): W załączniku. 

mta-screen_2023-12-26_12-44-29.png

skarga.png

534534.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nie wiem w czym mam się wypowiedzieć kare otrzymałem na 6h odczekałem ponieważ zrozumiałem swój błąd - za słowa ,,pedofil" mogę przeprośić ponieważ trochę mnie poniosło lecz gdy prosiłem cie o spokój ty mi go nie dałem.

Edytowane przez lenysya
Opublikowano (edytowane)

Nie przyjmę żadnych przeprosin, nie chciałeś się pogodzić...

nie zrozumiałeś swojego błędu, bo wywalone masz w moja osobe.

proszę o bardziej sprawiedliwszy wyrok wobec niego, niech się nauczy.. A jak to nie pomoże... I temat zostanie zamknięty... To spotkamy się na drodze prawnej. 

Edytowane przez sapphire69k
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...