Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Fenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: LenysyA
Nick osoby oskarżonej: Fenix
Powód napisania skargi: Nieragowanie na reporty i niesłuszny MUTE
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>12:58:39 26.12.2023
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022>image.thumb.png.cefe75332d7c7e101e1eca1822561035.png
Opis sytuacji: jeden użytkownik o nazwie szafirek wydzwania do mnie i wypisuje wiadomosci na /pm o treści ,misiaczku" , w dniu dzisiejszym już nie wytrzymałem i napisalem na niego kilka reportów administrator Fenix nie zareagował a następnie jak napisałem do szafirka (zostaw mnie pedofilu) ten dał mi mute za słowo które nie jest obraźliwe.
Dowody: image.png.dcb8708282fe640ccc49143743547e9f.png(nie widze tutaj nic obraźliwego)
Coś od siebie: mam nadzieję że administrator zostanie ukarany i ten gracz też ponieważ nie wiem kim on jest 

• Lubię to 2
Opublikowano

Jeżeli chodzi o niereagowanie to w tym samym czasie ten gracz dostał 2 reporty o podobnej treści i pierwszy zareagował @mowli który dał mu ostrzeżenie słowne. Karę otrzymałeś gdyż gracz o nicku szafirek poczuł się urażony i gdyby ktoś do mnie tak napisał też bym się poczuł więc otrzymałeś karę. Pozdrawiam.

Opublikowano

oczywiście rozumiem to że mógłby się poczuć urażony lecz słowo ,,pedofil" to nie jest słowo wulgarne i kara nałożona na mnie jest nie słuszna 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...