Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

nie moge prowadzić pojazdów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: mandziak12
UID: 18523
Typ kary: zabrane prawko 
Powód kary: niby powod kary xd
Nick członka administracji nadającego Sylwek
Data nadania kary:  25.12.2023 
Data zakończenia kary: 26.12.2023 
Wyjaśnienie: po pierwsze jechałem prosto od mechanika xd bulletem i policja jechała za fleszem białym i nagle flesz skrecił i policja skreciła  i mnie uderzyła i niby taran frakcji ? 
Coś od siebie: dla mnie jest to zabawne bo kurde taran frakcji wygląda tak ze celowo uderzam w ich samochod a nic takiego nie było wiec no kurde potemm pojechali za mną i zajechali mi droge XD i niezły taran niech ktos oda mi prawko bo zabrane mi zostało nie słusznie.

Edytowane przez mandziak12
zle napisałem admina
Opublikowano

Witaj,
Po 1 kare ZPJ dostałeś za to że staranowałeś nas z całego impetu pewnie po to aby "Pomóc" graczowi który uciekał.
Po 2 nie widziałem aby jaki kolwiek Support/Moderator/Administrator nakładał karę o treści "niby powód kary xd".
Po 3 Apelacja jest napisane tak se inaczej "Na odwal się'' więc apelacje Odrzucam.
Po 4 Jeśli myślisz że kara jest nadana przez to że SAPD cię taranowało wyślij dowód do mnie na Discord.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...