Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza saggysouls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego:ddewil
Nick Oskarżonego:saggysouls
Powód Skargi:Wykorzystywanie bledow gry
Data I Godzina Zdarzenia:22.12.2023
Opis całej sytuacji: Gracz saggysouls wykorzystuje bledy gry wchodzac w tekstury aby uniknac smierci na strefie dm.
Coś od siebie:  mam nadzieje ze gracz zostanie ukarany
Dowód! (Wymagane!):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1KE2j0yWgiwRmy/d1337u3WsFaK?invite=cr-MSwxUUEsMjAzNTQ3ODA2LA
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):image.png.9eadd03084cca319dec94bc91506036d.png

Opublikowano

Na nagraniu wprost widać że kolega nie skoczył tam specjalnie, po chwili nawet wychodził. Przepraszam za to, ale nie chciał celowo co widać w pierwszych sekundach nagrania (skoczył wprost a postać złapała sie elementu). Gracz nie zrobił tego specjalnie i nie powinien zostać za to ukarany

Opublikowano

Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje, nie miałem na celu wykorzystywać błędu gry specjalnie. Na nagraniu jest pokazane że od razu z stamtąd wychodzę. Przeciwnik zaczął do mnie strzelać a ja zacząłem skakać i postać złapała się elementu.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...