Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na <Suport> <Okikosek>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:  LilMorti21
Nick osoby oskarżonej:  Okikosek
Powód napisania skargi: Nie słuszna kara
Godzina zdarzenia: 15:31:50
Dokładna data zdarzenia: 20.12.2023
Opis sytuacji: Przeskoczyłem płoty przy drodze na mechanik przy samym chodniku nic nikomu nie zrobiłem w nikogo nie walnąłem i podjechałem zatankować a Okikosek zabrał mi prawo jazdy .
Dowody: image.thumb.png.c80d1c8d9f6c03b56966d83920cb97a4.png
Coś od siebie:  Moim zdaniem bardzo nie słuszna kara z strony Okikoska

Edytowane przez lilmorti21
  • Co? 1
  • lilmorti21 zmienił(a) tytuł na Skarga na <Suport> <Okikosek>
Opublikowano

W dniu 20.12.2023 o 15:50, lilmorti21 napisał:

Nick z serwera:  LilMorti21
Nick osoby oskarżonej:  Okikosek
Powód napisania skargi: Nie słuszna kara
Godzina zdarzenia: 15:31:50
Dokładna data zdarzenia: 20.12.2023
Opis sytuacji: Przeskoczyłem płoty przy drodze na mechanik przy samym chodniku nic nikomu nie zrobiłem w nikogo nie walnąłem i podjechałem zatankować a Okikosek zabrał mi prawo jazdy .
Dowody: image.thumb.png.c80d1c8d9f6c03b56966d83920cb97a4.png
Coś od siebie:  Moim zdaniem bardzo nie słuszna kara z strony Okikoska

Dzień dobry, tak więc tłumacząc moje zachowanie: W taryfikatorze mamy punkt informujący o tym, jaka kara należy się osobie która skacze na mechanika Doherty, kara ta nie jest jednak określona sztywno, jest to przedział tzw. widełki. Chciałbym zauważyć, że otrzymałeś ZPJ na osiem godzin, nie mówię, że jest to najniższa kara w tym przypadku, lecz chciałbym wskazać na to, że po tobie na mechanika wskoczyły jeszcze dwie-trzy osoby, te właśnie osoby z racji wskoczenia na dach otrzymały ZPJ na 12 godzin, moim zdaniem kara była więc odpowiednia i sprawiedliwa, gdyż nieważne czy po skoku w kogoś wjechałeś czy nie, wykonałeś skok który sam w sobie jest zakazany, a sama waga czynu również została wzięta pod uwagę i otrzymałeś jedynie osiem a nie dwanaście godzin.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...