Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na moderatora szymeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:  Kancianoo
Nick osoby oskarżonej:  szymeek
Powód napisania skargi: Poniewaz nie byla to peirwsza taka sytuacja i jest to denerwujace
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 16:40 okolo 
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 05.12.2023
Opis sytuacji: Kolega mi powiedzial ze jedzie samochod w moja strone to zaczalem strzelac zabilem 2 po jakims czasie wybuchl samochod (nie zabil nikogo) tepnal sie szymeek podniosl 2 chlopa i poszedl
Dowody:  https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/1HzXG6CuA74vBU/d133742G8lQ0?invite=cr-MSw5dHcsMjA4MjMxNDIxLA

Coś od siebie:  prosze o ukarnie szymka

• Haha 2
Opublikowano

Drogi graczu, zanim napiszesz skargę wypadałoby się dowiedzieć czegokolwiek w niektórych tematach oraz nie kłamać, bo widzę że aktualnie to skarga, napisana aby tylko się wyżyć :) Do rzeczy...
Otrzymałem reporta o wybuch pojazdu od gracza miller. Z racji, iż ktoś musiał sprawdzić, czy da się wsiąść do pojazdu, podniosłem jednego gracza (w tej sytuacji ostatniego kierowcę oraz osobę składającą zgłoszenie - w tej sytuacji był to oczywiście wcześniej wymieniony miller). (Nie wiem gdzie Ci na klipie dwóch chłopa podniosłem xd.) Przeczekałem z nimi fakt automatycznej naprawy pojazdu (ponieważ została dodana łatka do wybuchów pojazdu - ostatecznie do której nie doszło, więc mu naprawiłem - logi). I dopiero po tym poszedłem - czyli po wykonanym zgłoszeniu na kolejne. Również może i prosił, abym go podniósł, lecz wykonałem to w celu powyższym. A druga rzecz, skąd możesz wiedzieć, czy poszedłem sobie od razu skoro uciekłeś za budynek i nie widziałeś co się dzieje dalej. Z poważaniem Moderator szymeek, pozdrowień nie przesyłam. I z automatu oczekuję na wypowiedź i werdykt Guardiana :].

• Lubię to 1
Opublikowano

imo moim zdqaniem jak leza to nie powinienes nic z tym zrobic i powiedziec zeby poczekali az wstana bo to sensu nie ma ze zabijam kogos na DM a tepa sie moderator i sobie podnosi chlopkow, i tez szymek nie pierdol bo juz robiles podone rzeczy wielokrotnie elo

• Haha 1
Opublikowano

W związku z dodaniem nowego systemu, który miał zapobiegać wybuchom pojazdów moderator podniósł jednego z graczy aby mógł sprawdzić czy pojazd działa poprawnie. Cała interwencja trwała na tyle długo, że cooldown, który gracz powinien odczekać został zachowany.

image.png.e961f8da3b6fe094cee10412968aaaf1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...