Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: kesy
Nick osoby oskarżonej: Kubson1
Powód napisania skargi: Bezpodstawna kara
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> około 23
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 03.12.2023
Opis sytuacji: Piłka jest prosta przykurwilem w sciane i nie chcialo mi sie naprawiac samochodu do czego się przyznaje, jednak Kubson nie miał prawa wystawić mi kary zpj. Najwyzej mogl mi dac kicka za wysylanie reportow bezsensu. Fajnie sie dzieje na serwerku ze chlopaki do administracji są brani z pierwszej łapanki pozdro prosze cos z tym zrobic
Dowody: image.png.44229648ae3a02709f31e74ac16c69c0.pngimage.thumb.png.b827ca997db06a8616f7a40f93878832.png
Coś od siebie: Co prawda węgier ssie mi palca u stopy ale juz nie pozdrawiam tak cieplutko jak zwykle

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, kubsoneeq napisał:

Kochany graczu od ok 30 min próbowałeś wymusić na mnie @zelekkk oraz @blancii pomimo tego że ci mówiliśmy że auto nie jest wybuchnięte lecz zamkniete lecz niestety to nie pomogło wiec ci wystawiłem zpj

Nie bylo podstawy do wystawienia mi prawka, wystarczyło dac kicka "Nie wysyłaj bezsensownych reportów" zawsze tak robilismy/administracja robiła i nie było żadnych problemow. Mam nadzieje ze zostaniesz odpowiednio ukarany

Edytowane przez .kxsyy
Opublikowano

Za tego typu przewinienie Moderator powinien zastosować karę w postaci kicka bądź jeżeli sytuacja powtarza się notorycznie powinien poprosić Administratora o nadanie bana. Została nadana nieprawidłowa kara Moderator zostaje ukarany minusem.

image.png.a3e7e48ebaacc9b5f5c41444a6a69c8e.png

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...