ddewil Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Nick na serwerze: ddewil UID: 15370 Serial: nie pamietam Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE)ban Powód kary: lamanie regulaminu dm Nick członka administracji nadającego karę: szymek Data nadania kary: 28.11 2023 Data zakończenia kary: 31 11 2023 Wyjaśnienie: zabilem kolege gdy byl przed dm w formie zartow a zglosila to osoba trzecia Coś od siebie: mam nadzieje ze kara zostanie zdjeta Edytowane 28 Listopada 2023 przez ddewil 1 2
sapphire69k Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 Dobry wieczór. Rozjechałeś mnie poza strefą DM dwa razy, wczoraj tak samo. Wysłałeś ssy na administrację. Jestem za tym byś odpoczął 3 dni, a ja z mutem jeden dzień posiedzę, bez apelacji. Ponadto złożę pewną propozycje na forum, bo po zalogowaniu się w miejscu, w którym zostałem zabity, zostałem od razu rozstrzelany a całe eq zostało okradzione ~ jakieś 100k ... Nie było możliwości założenia eq na siebie w 0,5 sek. 1
ddewil Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Opublikowano 28 Listopada 2023 6 minut temu, sapphire69k napisał: Dobry wieczór. Rozjechałeś mnie poza strefą DM dwa razy, wczoraj tak samo. Wysłałeś ssy na administrację. Jestem za tym byś odpoczął 3 dni, a ja z mutem jeden dzień posiedzę, bez apelacji. Ponadto złożę pewną propozycje na forum, bo po zalogowaniu się w miejscu, w którym zostałem zabity, zostałem od razu rozstrzelany a całe eq zostało okradzione ~ jakieś 100k ... Nie było możliwości założenia eq na siebie w 0,5 sek. ziomek ale poza dm sie nie da lootowac a to ze cie rozjechalem poza dm to inna sprawa
_.xevy Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 7 minut temu, sapphire69k napisał: Dobry wieczór. Rozjechałeś mnie poza strefą DM dwa razy, wczoraj tak samo. Wysłałeś ssy na administrację. Jestem za tym byś odpoczął 3 dni, a ja z mutem jeden dzień posiedzę, bez apelacji. Ponadto złożę pewną propozycje na forum, bo po zalogowaniu się w miejscu, w którym zostałem zabity, zostałem od razu rozstrzelany a całe eq zostało okradzione ~ jakieś 100k ... Nie było możliwości założenia eq na siebie w 0,5 sek. Ale ban jest za to, że zabił gracza ZjaranyDzem przed dm.
r3skako Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 hej hej, z tej strony ZjaranyDzem (osoba którą dany gracz zabił) było to w formie żartu, nie mialem nic do tego, bylismy se na vc, smialismy sie itp. proszę o unbanowanie gracza 1 1
ddewil Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Opublikowano 28 Listopada 2023 6 minut temu, sapphire69k napisał: W formie żartu, dowody ss. Ty jestes jakis zjebany? dostalem bana za zlamanie regulaminu dm a nie rozjechanie ciebie poza nim
r3skako Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 11 minut temu, sapphire69k napisał: W formie żartu, dowody ss. jaki to jest dowód? screen loga? że ciebie rozjechal? przeciez tu chodzi o to że on mnie zabil w formie żartu a nie ciebie rozjeżdzał POZA dmem. Edytowane 28 Listopada 2023 przez zjaranydzem
szymeek. Opublikowano 28 Listopada 2023 Opublikowano 28 Listopada 2023 W formie żartu, czy nie strzelanie poza strefę Deathmatch oraz zabijanie graczy poza nią jest surowo zakazane. Karę odczekasz do końca - apelacja rozpatrzona negatywnie. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi