Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na legendarymanv8 Moderator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: skwaru 

Nick osoby oskarżonej: @legendarymanv8

Powód napisania skargi: dostałem bana a powinienem dostać ostrzerzenie

Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 23:42

Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 9.11.2023r 

Opis sytuacji: ponoć złamałem regulamin DM lecz było to pierwszy raz to powinienem dostać ostrzerzenie 

Dowody: 

Coś od siebie: prosze o szybkie rospatrzenie sprawy oraz ukaranie tego adm

20231109_234535.jpg

Zrzut_ekranu_2023-11-09_235753-1.png

Edytowane przez n3belek
Opublikowano

Witam, odnosząc się do skargi niestety nie wiedziałem jak działa system karania w organizacjach przestępczych iż nie posiadam dostępu do poszczególnego kanału na którym znajduje się ogłoszenie.
Dostałem informacje od @kviatkovskyże jedno ostrzeżenie już było a więc wleciała kara w postaci bana. 
To tyle ode mnie.
Miłej Nocy.

• n3belek zmienił(a) tytuł na Skarga na legendarymanv8 Moderator
Opublikowano

To ciekawe że miałem już warna chyba że duchy mi kiedyś wpisały haha. Czekam na dalszą odpowiedź w tym temacie . Czuję się niesłusznie oskarżony i zadam zdjęcia kary oraz przeprosin , dziękuję miłego wieczoru. 

Opublikowano

W przeszłości otrzymałeś warna, nie jest on nadawany na serwerze tylko w naszej wewnętrznej tabelce co zresztą jest zapisane w ogłoszeniu, które wysłałeś powyżej. Jeżeli łamiesz regulamin DM licz się z kosekwencjami. 

image.png.02b7126df82fd25f23a02771a67bcb4f.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...