Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN gunar prośba o zdjęcie kary, ukarany przez R4DiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Gunar
UID: 6335
Serial: 43FACE1403502D7C70F40B4C1D94D194
Typ kary: Ban
Powód kary: Sprzedaż map
Nick członka administracji nadającego karę: @.raadix
Data nadania kary: 30.10.2023 16:38:23
Data zakończenia kary: 04.11.2023 16:38:23

Wyjaśnienie: Chciałbym zwrócić się z prośbą o rozważenie apelacji w związku z moim banem na serwerze z powodu sprzedaży  map. Jestem głęboko zaniepokojony tą sytuacją i chciałbym wyjaśnić swoją perspektywę w nadziei na zrozumienie mojej sytuacji.Najpierw pragnę wyrazić szczere przeprosiny za swoje działania. Rozumiem, że sprzedaż nielegalnych map narusza regulamin serwera i jest niedopuszczalna. Chciałbym podkreślić, że moje zachowanie było błędne i niewłaściwe. W międzyczasie zrozumiałem powagę swojego zachowania i zobowiązałem się do przestrzegania regulaminu serwera. Usunąłem wszelkie nielegalne mapy i obiecuję, że już nigdy nie popełnię takiego błędu. Chcę naprawić sytuację i znów stać się aktywnym i odpowiedzialnym członkiem społeczności serwera.

Coś od siebie:
Jestem zmotywowany, aby zrozumieć, że moje działania były szkodliwe dla serwera i jego użytkowników. Chcę się nauczyć na własnych błędach i przyczynić się do pozytywnej atmosfery na serwerze. Proszę o możliwość powrotu na serwer, aby móc znowu cieszyć się grą w społeczności, która dla mnie wiele znaczy.

Proszę o ponowne rozważenie mojej apelacji i możliwość ponownego dostępu do serwera. Dziękuję za uwzględnienie mojego wniosku.

Edytowane przez gunarzyca
dodanie serialu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...