Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

skarga na gracza JAQU6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego:kroko

Nick Oskarżonego:JAQU6
Powód Skargi:SCAM
Data I Godzina Zdarzenia: dzisiaj około godziny 20:47
Opis całej sytuacji:
napisałem ogłoszenie że kupię 100 g haszyszu lub marichuany gośiu się zgodził uzgodniliśmy cenę 20k za 100 sztuk dotarłem na wyznaczone miejsce a on mi dał 10g 10sztuk i powiedział to tak że ja niewiedziałem o co chodzi myślałem że on to da w 10 tradeach bo ma podzielone że nie może albo że 10g razy 10 sztuk czyli 100g a jak mu o tym powiedziałem żeby oddał albo dał resztę to powiedział mi że to moja wina

a najpierw uzgodniliśmy że kupię 100g marichuany za 20k
więcej nie mam ale będą w logach
bo nie zdążyłem i zniknęły
wyżej była uzgodniona cena
i liczba sztuk
a później że ma mi dać 90g albo 18k to się dogadamy a on na to że to już jego i to nie jego wina
tylko moja
Coś od siebie: chciałbym odzyskać pieniądze lub dostać pozostałość mojej wymiany
Dowód! (Wymagane!):image.png?ex=6519c5a8&is=65187428&hm=d1504e3dd43e6ab63aa61b526302f080a64915f4366f153f42061d784871adaa&
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):poinformowałem go ale wyszedł z serwera niestety nie zdążyłem zrobić screena ale napisałem mu że jak nie da mi 18k albo 90g to że napisze reporta niestety nie mam za wielu dowodów ponieważ napisałem reporta i myślałem że nie będzie to potrzebne ale nie było żadnego admina online

Edytowane przez kroko3437
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...