Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze Patro789YT
UID: 11739
Serial:  CA9BB091A19B864E5A1AC1A0451BCF42
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) Mute
Powód kary: Niby za brak kultury na twiterze mimo ze wujek eddy był na safd a nie na duty adm 
Nick członka administracji nadającego karę: WujekEddy
Data nadania kary: 18.08.2023 11:26
Data zakończenia kary: 18.08.2023  19:26
Wyjaśnienie: napisałem o safd zeby sie ogarneli bo maja wszystkie zgłoszenia gdzies i ze faworka jest a ten gosc dal mi muta nibyu za brak kultury na twiterze a jak dobrze pamietam to mnie jeszcze podpuszczał piszac popłacz sie  a nawet ostrzezenia nie dostałem wiec bez prawa dostałem tego muta bo z tego co wiem to sie pierwsze daje ostrzezenie a pozniej muta 
Coś od siebie:prosze o pozytywne rozpatrzenie bo nikogo nie wyzywałem ani nic w tym stylu dziekuje Pozdrawiam 😄

MTA_ San Andreas 18.08.2023 11_27_10.png

Edytowane przez ziomeczek788
Opublikowano

Mogl byc na bazie SAFD i zejsc aby wejsc na Administracje i nadac kare.

Tak, najpierw warn pozniej mute, ale jezeli ktos nadal odwala i nie ma nikogo z Administracji to mute odrazu.

Opublikowano (edytowane)

ale nie dostałem warna nawet odrazu mut poleciał

ja nic nawet nie odwaliłem złego nic dosłowanie 

tylko napisałem co mysle o safd i tyle a on powód ze brak kultury 

Edytowane przez ziomeczek788
dopisanie
Opublikowano

W pierwszej kolejności zacznę od tego, że skoro nie wiesz co piszesz to tylko utwierdza mnie w przekonaniu jakobyś powinien odpocząć od czatu, ponieważ z Twoich rąk na klawiaturze pojawiły się wulgaryzmy i to był powód nadania Ci kary, ze względu na fakt iż byłem sam na duty administratora otrzymałeś w pierwszej kolejności karę wyciszenia, a nie warn - co jak najbardziej jest dozwolone, reasumując - jeżeli nie potrafisz przyznać się do winy/błędu to najwidoczniej nie powinieneś jeszcze móc korzystać z czatu publicznego gdzie panują zasady kultury osobistej i wzajemnego szacunku względem każdego użytkownika serwera. Apelację odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...