Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Pan_neelix, Pan_Pandaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: @mikoe88, @spiochu
Nick Oskarżonego: @neelix_420@makapaka8601
Powód Skargi: wykorzystywanie błędów serwera.
Data I Godzina Zdarzenia: 19.38 (03/08/2023)
Opis całej sytuacji: osoby oskarżone wsiadały na g do pojazdów i taranoway auta postawione na posiadłości gracza Bizon6446 (jego auta też zniszczyli)
Coś od siebie: Bardzo nie fajne zachowanie ze strony graczy.
Dowód! (Wymagane!): https://imgur.com/a/kiCxpbC

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): https://imgur.com/a/CxlvWl4 

• Dziękuje 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

popierwsze gracz spiochu mial klucze do tych pojazdow to juz jest wasze niedopatrzenie ze nie zabraliscie mu kluczy to zniszczyl wam i chyba pomalowal auta

Edytowane przez mikoe88
Opublikowano
1 minutę temu, Meezby napisał:

Jak mieli zabrac jak oni byli na banie? XDD + skad mogli wiedziec ze odjebie takie cos 

wykorzystywanie bledow serwera a posiadanie kluczy to dwie rozne rzeczy

Opublikowano
Teraz, Meezby napisał:

niby tak ale i tak chujowe zachowanie ze strony osoby ktora przemalowala auta 

to juz nie nasza wina ze niedopatrzyli tego a ub mieli przed ta sytuacja wiec gg

Opublikowano
1 minutę temu, Meezby napisał:

Bullet neelixa 6k id byl przemalowany jak on sam mial bana

mieli klucze wiec nie wykorzystali błedu serwera jak neelix i panda

Opublikowano

Witam posiadam ss z poprzebijanymi oponami oraz z ostatnimi kierowcami na członków organizacji @spiochu @mikoe88 @nurz19 oraz @patrykolo_GOD i takowe pojazdy zostały przemalowane oraz zdewastowane i zostały one przemieszczone z bazy na losowe miejsca na mapię takowe zachowanie jest niemal kurewskie także naszą odpowiedzią było porozbijanie ich pojazdów z mojej strony to na tyle posiadam dowody uzasadniające naszą odrazę do odnoszących sie powyżej. Pragnę zaznaczyć że cała ta akcja odbywała sie kiedy nie mieliśmy wpływu na grę ponieważ siedzieliśmy na banie.

Opublikowano
1 minutę temu, spiochu napisał:

Ja nic nie zrobiłem nie masz dowodu na mnie bo ja nie winny 😁😆😅😎😎

P.S. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego sałatka tak tyczy 

Ty jesteś dowodzącym tą nagonką z waszej strony do nas jesteś obrzydliwy i nie życzę nikomu takiej os w org oraz w rodzinie

Opublikowano
4 minuty temu, spiochu napisał:

Ja nic nie zrobiłem nie masz dowodu na mnie bo ja nie winny 😁😆😅😎😎

P.S. Wytłumaczy mi ktoś dlaczego sałatka tak tyczy 

Myśle że manipulujesz nimi tak aby robili twoje rozkazy i potem oni siedzą na banie za twoje czyny zdalne.

Opublikowano
1 minutę temu, neelix_420 napisał:

Myśle że manipulujesz nimi tak aby robili twoje rozkazy i potem oni siedzą na banie za twoje czyny zdalne.

XDDDD społeczniaku wez wyjdz z  domu i zdaj to prawko

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, neelix_420 napisał:

Xdddd ale to ty kazałeś pandzie udawać kolegę a potem się rozpierdalał do ciebie. Gdzie panda tera pisze że mnie nienawidzi a ja mu dom na rybach opłacałem, nauczyłem go w giełdę. A ty mi piszesz że manipuluje ludźmi ja po prostu sobie gram i ludzie szacunku mnie lubią a ty myślisz że jesteś jakiś el chapo i poznać barona to jak poznać Boga xdddd. Zejdź na ziemie człowieku 😉 (ego top)

Edytowane przez spiochu
Opublikowano

Widać po waszych wypowiedziach że za wiele inteligencji to w was nie ma niestety, skończyć musze bo sie udusze, więc myśle że szkoda mojego czasu aby sie z wami w jakikolwiek sposób komunikować.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, spiochu napisał:

Xdddd ale to ty kazałeś pandzie udawać kolegę a potem się rozpierdalał do ciebie. Gdzie panda tera pisze że mnie nienawidzi a ja mu dom na rybach opłacałem, nauczyłem go w giełdę. A ty mi piszesz że manipuluje ludziki ja po prostu sobie gram i ludzie mnie lubią a ty myślisz że jesteś jakiś el chapo i poznać barona to jak poznać Boga xdddd. Zejdź na ziemie człowieku😉

zrozum ze nie jestes pempkiem swiata i ze nie kazdy musi cie lubic i szanowac (do neelixa)

Edytowane przez mikoe88
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...