Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na CartelDel Rey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png.b6eeb4e48a2093a951c6b7a7e6b17774.pngTen gracz dołączył do mnie o godzinie 21:12, a na nagraniu była godzina 19:00. Można powiedzieć że jeszcze nie był image.thumb.png.16fdf3253ae64fed5bb8631355455ae5.png

Edytowane przez fiflaczek
zapomniałem jednego screena
Opublikowano

No widzę tutaj ciekawa próba udupienia organizacji. 

Nie dość, że piszesz podwójną skargę o to samo nagranie z czego już się wytłumaczyłem. 

To jeszcze wstawiasz nagranie z sytuacją która wydarzyła się PRZED dołączeniem do organizacji. W momencie gdy zostało to nagrane, nie byłem w Cartel Del Rey więc nie wiem czemu próbujecie tak uwalić organizację na siłę manipulując nagraniami.

Opublikowano
2 minuty temu, zzzoomer napisał:

No widzę tutaj ciekawa próba udupienia organizacji. 

Nie dość, że piszesz podwójną skargę o to samo nagranie z czego już się wytłumaczyłem. 

To jeszcze wstawiasz nagranie z sytuacją która wydarzyła się PRZED dołączeniem do organizacji. W momencie gdy zostało to nagrane, nie byłem w Cartel Del Rey więc nie wiem czemu próbujecie tak uwalić organizację na siłę manipulując nagraniami.

nie ładnie nitro ez

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...