Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

prośba o zdjęcie kary na prawo jazdy nadanej przez qurcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: kacperek5617
UID: 11333
Serial: D9598E3DF9424182E335C0ADD10CC9EF
Typ kary: ZPJ
Powód kary: Odwalanie pojazdem
Nick członka administracji nadającego karę: Qurcze
Data nadania kary: 9:52 26.07.2023 
Data zakończenia kary: 9:52 29.07.2023
Wyjaśnienie: Otóż tak dziś o godzinie ok. 9:50 jechałem stalionem z kolegą policjant nagle skręca na lewy pas jeśli ma nagrane to wszystko bo tak twierdzi niech pokaże ja jadę prawym ciągle ale on lewym potem skrecą i we mnie wjechał i mowi ze strace prawko za taran więc ja się smiałem jak włączył syreny to od razu mówię mam pisac skarge ? on je wyłączył więc jadę potem znowu syreny i poscig  . kolega się smieje bo jak to każdy policjant myśli że wszystko mu można pózniej wziąłem sultana ele z mojej bazy na kings sf  no i kolega ze staliona się do mnie dołączyl nastepnie ucieklismy po czym wrocilismy po auto kolegi bo ma mało kasy więc chciałem przepchac jego auta na baze oddaloną o 200 m gdzie on jest wlascicielem i auto jest nasze ni mamy znacznikow rp więc nie checmy się tak bawic z policją która sama odwala do qurcze czyli ciebie czytającego nic nie mam nawet cię lubie wiem jak to wyglądało ale było inaczej . nie chcę się zbytnio tlumaczyc więcek bo tylko winny sie tlumaczy ale dobra .
Coś od siebie: Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia

Edytowane przez SZEF
  • kacperek56 zmienił(a) tytuł na prośba o zdjęcie kary na prawo jazdy nadanej przez qurcze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...