Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Hoffmanna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Varryndern
Nick osoby oskarżonej: Hoffmann
Powód napisania skargi: Nadużycie mocy administracyjnych + Przesadzony czas otrzymanej kary 
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>21:00:21:10
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022>16.09.2022
Opis sytuacji: Więc tak przyleciał Wielki Pan Hoffmann zaczął straszyć prawkiem po czym je otrzymałem ale na 24h. 24h na serwerze który ma okazyjnie 40 osób na serwerze? Kary dawane jak na 4life gdzie jest 400 osób? Trochę widać pojebało Pana Hoffmanna z wymierzaniem kary, widać zabolało go to że nazwałem go siurkiem i przy okazji dostałem za to muta. A przy drugiej sytuacji kolega o nicku Coyote z którym przyleciał Hoffmann pojazdem którym jest Dodo na noclipie spadł z dachu wbił sobie BW po czym Hoffmann go tepnął pod nóżki i podniósł. 
Dowody: Logi serwerowe + kary na discordzie serwerowym
Coś od siebie: Generalnie nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Cześć, zostałeś ukarany za odwalanie na służbie frakcji SATC oraz za BK wobec członka administracji. Oraz kara związana z zabraniem prawo jazdy była większa, ze względu ze mnie okłamywałeś ze tego nie robiłeś. Jak dla mnie skarga bez sensu, skargę zostawiam  @DXT .

Opublikowano

Okej ale no nie pojebało troszeczkę że 24h? To nie jest serwer gdzie masz 100+ graczy

A co do Twojego kolegi to sam zaczął do mnie sczekać, i nic z nim nie zrobiłeś, a jak ja już mu odpowiedziałem to już Wielki Pan Administrator daje muta bo mu kolegę obraziłem

Jako że mamy wolny kraj i wolny kurdystan uważam że jesteś po prostu chłopem z wyjebanym ego po awansie

• xtert zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...