Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Administratora Yukino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Kroleczex_
Nick osoby oskarżonej: Yukino
Powód napisania skargi: Ogólnie to nie raz yukino przesadza akurat teraz nagralem
Godzina zdarzenia: ok. 13:30
Dokładna data zdarzenia: 15.07.2023
Opis sytuacji: Otóz tak wsiadam do auta pewnej osoby z org i proszę o podwózkę jedziemy po czym go wywaliło i ja się wywalilem na lawecie ERS . Każdy to widzi był tam yukino i pracownik ERS i Pracownik ERS podczas sluzby mówi ze kupil piwo  i się zamrozilo yukino się smieje po czym podchodzi i mowi przeszkadza ci on w pracy tymaczsem ja co ni nie mogę zrobic bo jeśli był by to nowy gracz mogl by mniec duzy uraz do yukinoi całej adm
Dowody: 

Coś od siebie:  liczę na ukaranie poniewaz to nie pierwszy raz odwalania yukino

• Dziękuje 1
Opublikowano

A więc tak Hejkob ( vlider ERS , Moderator ) Spytałam się czy przeszkadza ci w pracy, odpowiedział że tak przeszkadza po nadaniu KICK jeszcze Hejkob mi podziękował może nawet potwierdzić moją wersje. A było to tak że staranowali lawetę hejkoba i osoba dostał bw w między czasie 2 odjechał niebieskim pojazdem marki sulltan.

Opublikowano

Ale jak króliś leżał na lawecie był nieprzytomny to jak mógłby odejść od lawety to mogłaś go podnieść to by odszedł a nie od razu kicka jak nic nie mógł zrobić. Nie pierwszy sytuacja odwalanie Yukiino po wczoraj była też taka sytuacja że byłem z kolegą terrorem na tirach i go uderzyłem imię ale nic mu się nie uszkodziło w samochodzie a przecież terror nawet reporta mi nie napisał a później mu dałem na naprawę i tak i tak nie miał nic do naprawy bo mi powiedział rozumiem jakby ktoś napisał reportaż.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano

Dodam tak nie ja byłem kierowca sułtana . Po drugie to nie mogłem nic zrobić zachowujesz się wobec graczy bardzo niestosownie straciłem 3,5k za godzinę gry jak mogłem przeszkadzac skoro nie mogłem nic robi zamiast kikac za nic mogliście mnie podnieść i bym sobie poszedł a nie głupio się śmiejecie po czym kikacie dla beki nie pograzaj się dziś wlatuje kolejna skarga na yukino

• Smutny 5
  • kopacka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...