Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan Tupak dał mi prawko za jazdę obok adepta ers i pytanie jak unikać odcholowywania pojazdów a że jestem jeszcze nowy na serwerze nawet nie wiedzialem że można to nazwać "utrudnianiem" jak to określił. 
Proszę o rozmowę z tym administratorem ponieważ nie było to fair zbynio w obec kogoś kto chce się dowiedzieć czegoś jak działa to na serwerze bo jakiś czas temu dopiero zaczął tam grać 😄 Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Opublikowano
2 minuty temu, justcasper_ napisał:

Pan Tupak dał mi prawko za jazdę obok adepta ers i pytanie jak unikać odcholowywania pojazdów a że jestem jeszcze nowy na serwerze nawet nie wiedzialem że można to nazwać "utrudnianiem" jak to określił. 
Proszę o rozmowę z tym administratorem ponieważ nie było to fair zbynio w obec kogoś kto chce się dowiedzieć czegoś jak działa to na serwerze bo jakiś czas temu dopiero zaczął tam grać 😄 Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

a nie przepraszam dał to Krecik jakiś.

mimo wszystko dalej proszę o rozmowę z oboma typkami

Opublikowano

Po pierwsze to nie ten dział po drugie sam Adept pisał na czacie frakcyjnym że ty mu przeszkadzasz oraz tak samo ja widziałem jak ciągle za nim jeździsz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...