Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: PanWiesio
Nick osoby oskarżonej: Fenix
Powód napisania skargi: nadużycie rangi
Godzina zdarzenia: okolice 22:30
Dokładna data zdarzenia: 04.07.2023
Opis sytuacji: na twitterze była wiadomość że Fenix nie umie jeździć to ja napisałem że fenix to cj i że nie polecam go po czym dostałem mute na 24h za obrazę administratora
Dowody: image.thumb.png.0dd554ca94d9db6b240267610101eb77.png
Coś od siebie: Uważam że kara jest przesadzona bo jakby ktoś do mnie napisał że jestem cejotem i zgłosiłbym tą sytuację to raczej ta osoba by dostała co najwyżej warna

• Lubię to 1
  • Dziękuje 1
Opublikowano

Jakbyś kogoś zgłosił normalnie dostałby karę. Co do długości kary. Nie jest to twoja pierwsza kara za niestosowne słowa w stronę Administracji. Twoje słownictwo w moją stronę od jakiegoś czasu jest niestosowne dlatego tak wysoka kara. Żadnych uprawnień nie przekroczyłem gdyż nie przekroczyłem taryfikatora.

Opublikowano
40 minut temu, fenix04. napisał:

Jakbyś kogoś zgłosił normalnie dostałby karę. Co do długości kary. Nie jest to twoja pierwsza kara za niestosowne słowa w stronę Administracji. Twoje słownictwo w moją stronę od jakiegoś czasu jest niestosowne dlatego tak wysoka kara. Żadnych uprawnień nie przekroczyłem gdyż nie przekroczyłem taryfikatora.

No na prawdę jest to dopiero 2 wyciszenie od ciebie za niestosowne słowa do administracji pierwsze było za przerobienie twoje nicku na "Penis"  plus moje słownictwo w twoim kierunku całkowicie się nie zmieniło zawsze przerabiam nicku administracji jak pod coś pasują i tylko ty sprute miałeś

• kopacka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...