Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na graczy gratka, Pskek, pyszny, Lotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: wekur
Nick Oskarżonego: gratka, Pskek, pyszny, Lotek
Powód Skargi: wpychanie osoby na dm + zabicie jej poza dm (gratka powiedział cworda na końcu)
Data I Godzina Zdarzenia: 14:05 30.06.2023
Opis całej sytuacji: no podjechałem pod dm i siedziałem tam przeglądałem tik toki i gadałem na dc po czym widzę ze mnie pchają i zabijają
Coś od siebie: chciałbym aby dostali bana za złamanie regulaminu dm albo przeprosili i dali zadośćuczynienie 
Dowód! (Wymagane!): https://streamable.com/7pru7w

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): nie ma pod f8 (konsoli) ze mnie zabił ale od razu po tym reporta wysłałem image.png.0ae821a646029a9414dbc1ef6ec7b25a.png

Edytowane przez wekur
Opublikowano
1 minutę temu, gregorio9793 napisał:

mnie w to nie mieszaj bo tylko stałem i patrzyłem co robią

Napisałem nicky osób które mnie pchały 

Opublikowano
2 minuty temu, gregorio9793 napisał:

mordo ja nie pchałem jak powiedzieli po co to powiedziałem że jak to ma tak wyglądać to nie pcham i przestałem

Słowo przeciwko nagraniu... 🤦‍♂️ Ja chcę abyście ponieśli konsekwencje albo przeprosili i dali zadośćuczynienie 

Opublikowano
5 minut temu, wekur napisał:

Słowo przeciwko nagraniu... 🤦‍♂️ Ja chcę abyście ponieśli konsekwencje albo przeprosili i dali zadośćuczynienie 

Może być nawet bez zadośćuczynienia ale wtedy bardzo ładnie musicie przeprosić 

Opublikowano
53 minuty temu, gregorio9793 napisał:

przepraszam cie za to nie chciałem

Jeszcze twoi koledzy + brakuje mi czegoś, jaka mam pewność ze to się nie powtórzy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...