Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: stasiekaco
Nick osoby oskarżonej: Mysza
Powód napisania skargi: nadużycie rangi
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>godzina ok 20:20-30
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 27.06.2023
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda następujaco, jechałem ulicą Doherty, na moim pasie stał motocyklista ( pod prąd), w którego uderzyłem. Nie była to moja wina, bo z jakiej racji jak to on stoi na moim pasie, jeszcze w kierunku w którym nie wolno. Pojechałem w doł, w stronę parkingu policyjnego, zjechałem obok peronu i wyjechałem parkingiem obok, podjechałem do supporter'a Mysza, chciałem się przywitać i zamienić pare słów, po czym on nagle na voice chacie, powtórzył moje ID i chwile później straciłem prawo jazdy na 7h, z owego odwalania prywatnym pojazdem, gdzie moim zdaniem nie było żadnego odwalania, ewidentnie tutaj supporterowi odbiła woda sodowa do mózgu i nadużył swojej rangi pozbawiając mnie prawa jazdy. 
Dowody: https://streamable.com/dq16fb
Coś od siebie: wydalenie, bądź zawieszenie.

Opublikowano
25 minut temu, mysza335i napisał:

Daj pełne nagranie a nie urwane przy samym końcu 🙂

Wiesz co to jest clip? Nagrywanie rozpocząłem po twoich słowach, gdy powiedziałeś na voice chacie moje ID i zrobiłem clipa. Ustawione mam to na krótki czas, a z resztą cała sytuacje opisałem.

Opublikowano

Wytłumacz mi jedno. Skoro teraz napisałeś że zacząłeś nagrywać po moich słowach to jakim prawem nagranie jest rozpoczęte przed moimi słowami??? Stary obraziłeś się na mnie że Ci zabrałem prawko za odwalanie bo sam to widziałem a nagrywać nie mogę jeśli jestem na duty z jednego powodu Nie będę pisał jakiego. A tez druga sprawa, skąd posiadasz informacje takie ze byłem już raz zawieszony gdzie totalnie taka sytuacja nie miała miejsca?? Odkąd jestem na supporcie to ani razu nie byłem zawieszony a nick jaki mam w logach czyt, LysyChuj to tylko z tego względu ze zakładając konto na serverze w Ustawieniach MTA miałem Ustawiony nick Łysy,,, 

image.png

• Co? 1
Opublikowano
21 minut temu, mysza335i napisał:

Wytłumacz mi jedno. Skoro teraz napisałeś że zacząłeś nagrywać po moich słowach to jakim prawem nagranie jest rozpoczęte przed moimi słowami??? Stary obraziłeś się na mnie że Ci zabrałem prawko za odwalanie bo sam to widziałem a nagrywać nie mogę jeśli jestem na duty z jednego powodu Nie będę pisał jakiego. A tez druga sprawa, skąd posiadasz informacje takie ze byłem już raz zawieszony gdzie totalnie taka sytuacja nie miała miejsca?? Odkąd jestem na supporcie to ani razu nie byłem zawieszony a nick jaki mam w logach czyt, LysyChuj to tylko z tego względu ze zakładając konto na serverze w Ustawieniach MTA miałem Ustawiony nick Łysy,,, 

image.png

Zacząłem nagrywanie po twoich słowach, a clip zapisuje wstecz i do przodu, jakbyś nie wiedział 🙂

• kopacka zablokował(a) ten temat
  • kopacka odblokował(a) ten temat
  • kopacka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...