Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na supporta MarsjaneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: MLODYADI
Nick osoby oskarżonej: MarsjaneK
Powód napisania skargi: Utrudnienia pracy SAPD oraz vdm.
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> około 14:30/40
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 30.08.22
Opis sytuacji: Stał ciągle na ulicy utrudniał ruch potem stasiu z ERS chciał zabrać jego auto bo stało na środku chodnika to już jak je miał na holowniku wsiadł do auta i odczepił się od holownika i też poza tej akcji często mnie prowokuje na służbie raz go upomniał wedelek.
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/yQE7GhgAUqhpP/d1337jf59t4V?invite=cr-MSw4OHIsOTQyNTA3NjMs
Coś od siebie: Mam nadzieje że będzie słusznie ukarany.

• Lubię to 2
Opublikowano

Wypowiem się w tej skardze, ponieważ byłem uczestnikiem tej sytuacji. MarsjaneK twierdził po tej sytuacji, że próbował cofnąć, a na załączonym filmie widać bardzo dokładnie, że najpierw cofnął, a później celowo mnie rozjechał. Nie dość, że łamie regulamin i odwala to jeszcze po tej sytuacji zaczął mnie straszyć, że mogę się pożegnać z frakcją. Nie mam tego na screenie ani filmie, ale można to sprawdzić w logach, gdzieś w godzinach 14:35-14:40. Mam nadzieję, że zostanie wyrzucony z administracji.

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

Nie utrudnianie tylko pilnowanie frakcji żeby wykonywała swoje czynności. Drugie nie vdm tylko chciałem ustawić się poprawnie i włączyłem awaryjne aby nie miał problemu pracownik ers. Kolejnym razem przyjechał i znowu chciał mi zabrać pojazd który został poprawnie ustawiony oraz był na awaryjnych i byłem w środku niego.

Edytowane przez MarsjaneK
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli teraz machanie do frakcji nazywamy "pilnowaniem? Pajacowałeś na środku drogi i przeszkadzałeś im w RP. Co do tego VDM, jakbyś zrobił to przypadkiem to byś wyszedł mnie podnieść, a siedziałeś w aucie i nawet nie przeprosiłeś. Napisałem ci bardzo wyraźnie na serwerze, że mogę odholować twój pojazd z powodu złego parkowania i poinformowałem Cię o parkingu, który był zaraz obok, ale ty wolałeś wejść do auta i utrudniać mi holowanie. Nie potrafisz się nawet sensownie wytłumaczyć. Skończyłem bo nie mam zamiaru marnować klawiatury na typa, który nawet nie potrafi się sensownie wytłumaczyć tylko zaprzecza temu co widać bardzo wyraźnie na nagraniu. Zamiast wejść na duty i pomóc xerio bo siedział cały czas sam w tamtym momencie, wolałeś zaczepiać sapdy. Tyle w temacie

Edytowane przez V1r00z
  • Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, MarsjaneK napisał:

Nie utrudnianie tylko pilnowanie frakcji żeby wykonywała swoje czynności. Drugie nie vdm tylko chciałem ustawić się poprawnie i włączyłem awaryjne aby nie miał problemu pracownik ers. Kolejnym razem przyjechał i znowu chciał mi zabrać pojazd który został poprawnie ustawiony oraz był na awaryjnych i byłem w środku niego.

Od kiedy administracja jest od pilnowania frakcji? Pilnowaniem frakcji zajmuję się Komisja Spraw Frakcyjnych, nie ty koleżko. 

Proszę o ukaranie tego faceta bo jego zachowanie jest karygodne, już wiele było sytuacji w których odwalał, tutaj kolejna. 

• Lubię to 3
Opublikowano
8 godzin temu, MarsjaneK napisał:

Nie jesteś od tego by pilnować frakcje, zacznij zajmować się swoimi obowiązkami, bo coraz więcej skarg na pv dostaje na ciebie 

Opublikowano (edytowane)

Kolejne pilnowanie frakcji. MarsjaneK poucza moich ludzi z ERS, że zabezpieczenie miejsca jest złe. Więc bardzo bym się cieszył, żebyś w końcu @DXTwyciągnął z tego konsekwencje bo tak nie będzie, że gość nie mając pojęcia o zabezpieczeniach, będzie jeździł i cokolwiek się odzywał. Zabezpieczenie jest jak najbardziej prawidłowe, ponieważ jak widać na załączonym obrazku, musiał stanąć lawetą tak, żeby mógł bez problemu podpiąć auto.

Screenshot_3.png

Edytowane przez V1r00z
Opublikowano

+ Jest właścicielem innych serwerów na platformie MTA:SA, ja bym go wyjebał na zbity pysk. Prosimy o wyciągnięcie jak najsurowszych konsekwencji dla tego chuja. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Kolejne pilnowanie? że jadę po kolege i jest pół spawnu zamkniętego nie da się przejechać to sobie nagrałem i akurat powinien być przejazd aby można było przejechać czyli zamknięcie pół spawnu jest nie poprawne zabezpieczenie.

Opublikowano

Wiesz co, żeby się przypierdalać o zamknięta drogę na spawnie, jak obok masz wolna drogę to naprawdę trzeba być smutnym człowiekiem. Jesteście wszyscy siebie warci 😉

Opublikowano

Ustawiał się lawetą w poprzek drogi, żeby poprawnie odegrać RP na lawetę więc nie wiem w czym ty i wedelek macie problem. Jak będzie auto na środku skrzyżowania i nie będzie przez to przejazdu też nikt nie będzie mógł tego zablokować?

Opublikowano

Marsjanek ja to nie wiem nie jesteś w KSF a się wypowiadasz jesteś tylko suppem więc wykonuj to co do ciebie należy a jak nie radzisz sobie to odejdź mniejszy wstyd będzie niż zostaniesz wydalony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...