Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza Donald2004 oraz JCupp294

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: kesymaczeta
Nick Oskarżonego: Donald2004 oraz JCupp294
Powód Skargi: Przebijanie opon wsiadając na g
Data I Godzina Zdarzenia: 1:17 24.06.2023
Opis całej sytuacji: Najpierw gracz Donald2004 zabił mnie na bw po czym stwierdził ze swoim kolegą (JCupp294), że zajebistym pomysłem bedzie wsiąść do mojego pojazdu na g i przebić mi opony
Coś od siebie: licze na ukaranie graczy
Dowód! (Wymagane!):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1fM7S9ct7rOQXT/d1337FnSpk9x?invite=cr-MSwzUTgsMTkxMzYwNjM1LA
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):image.png.4d371a27404097db8ff787e0da252a1e.png , drugiego gracza niestety nie ma na serverze.

Edytowane przez kxsyy
  • Dziękuje 1
Opublikowano

A więc tak, po krótce przyznaje sie do przebicia opon. Lecz była to zemsta ponieważ pan kesy lub inni koledzy z jego organizacji zrobili mi to samo, dlatego w odwecie zrobiłem to samo. Kare przyjme lecz prosiłbym o złagodzenie jej ponieważ tak jak zanotowałem wyżej był to odwet za to co zrobił on lub jego wspólnicy. Za opony moge oddac dla mnie to nie problem. Jeśli chodzi o BW po BW to już nie moja broszka bo mnie przy tej sytuacji nie było 😄  Dziekuje i Dobranoc 😛 

Opublikowano
1 minutę temu, benzosi3r napisał:

A więc tak, po krótce przyznaje sie do przebicia opon. Lecz była to zemsta ponieważ pan kesy lub inni koledzy z jego organizacji zrobili mi to samo, dlatego w odwecie zrobiłem to samo. Kare przyjme lecz prosiłbym o złagodzenie jej ponieważ tak jak zanotowałem wyżej był to odwet za to co zrobił on lub jego wspólnicy. Za opony moge oddac dla mnie to nie problem. Jeśli chodzi o BW po BW to już nie moja broszka bo mnie przy tej sytuacji nie było 😄  Dziekuje i Dobranoc 😛 

BW po BW to nie ta skarga, jeśli faktycznie ktoś od nas tak zrobił to proszę o dowód. 

Opublikowano
Teraz, benzosi3r napisał:

+  Nie potrzebnie zaczął nas wyzywać, co też jest uwiecznione na nagraniu. Mógłbyś używać mniej wulgarnych słów.

Opublikowano
1 minutę temu, benzosi3r napisał:

+  Nie potrzebnie zaczął nas wyzywać, co też jest uwiecznione na nagraniu. Mógłbyś używać mniej wulgarnych słów.

zaczal Donald2004 mam nagranie z bw po bw mogę również podesłać kto pierwszy wjechał mi na rodzine

Opublikowano
1 minutę temu, kxsyy napisał:

BW po BW to nie ta skarga, jeśli faktycznie ktoś od nas tak zrobił to proszę o dowód. 

Jeśli chcesz podaj uid to ci oddam za opony + dam %. Jest to oczywiście droga ugody na która możesz sie zgodzić lub nie musisz, Nie namawiam i nie rozkazuje ci abyś sie zgodził 😄

Opublikowano
1 minutę temu, kxsyy napisał:

zaczal Donald2004 mam nagranie z bw po bw mogę również podesłać kto pierwszy wjechał mi na rodzine

okej rozumiem, mnie przy tym nie było bo byłem poza stacją jeśli to było tam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...