Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] <Armix> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Kopacka>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Armix
UID: 9992
Serial: 9C64914E56F72952D7283A8AD35CD5E3
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) BAN
Powód kary: Oszukiwanie Innych.//DXT
Nick członka administracji nadającego karę: @kopacka
Data nadania kary: 23.06.2023
Data zakończenia kary: 24.06.2023
Wyjaśnienie:  A więc na serwerze pogrywał sobie gracz o nicku "Wegerski" na początku wydawał być się normalnym graczem tak jak każdy inny gracz, lecz pewnego dnia zaczęły dziać się dziwne rzeczy np. od razu miał infernusa classic 6.0, najdroższe łódki, banshee elektryczne, a to jest przecież drożyzna i wątpie, że gracz, który posiadał 10700 coś UID by miał taki majątek i dodatkowo kupował szalone ilości kryptowalut i je sprzedawał po kosmicznych cenach. Ja np. mam UID 9992, a nie mam takiego majątku więc każdemu wydawało się to jednym słowem "chore". Gracze zaczęli myśleć, że to jest DXTj czasami pogrywa sobie na drugim koncie, bo jednak cały czas grać na głównym i to już się trochę nudzi i ja też się do tego przyłączyłem. W dniu dzisiejszym gracz dostał bana za podejrzane transakcje no i na twitterze jak to tradycja OUTRPG można by rzec każdy zaczął pisać "GOOOLLL" i ja dla żartów napisałem "dxt dostał bana na multi" czy jakoś tak nie pamiętam już. Za całą sytuację bardzo przepraszam pana DXTj  jak i administrację wiem, że mogłem go urazić, bo nikt nie miał dowodu, że to konto to jest DXTj a gracze tak twierdzili. Obiecuję, że takie coś się nie powtórzy.
Coś od siebie: Wiem, że mógłbym poczekać sobie ten jeden dzień, ale granie na serwerze sprawia mi ogromną przyjemność a tym bardziej gdy jest mnożnik zarobków to można sobie zarobić na jakieś fajne autko to dlatego mam prawie 900 godzin przegranych i po prostu nie chcę stracić dnia, bo tak to bym sobie trochę pozarabiał itp. Przepraszam za całą sytuację DXT i administrację. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji.

Edytowane przez armix
  • Armix zmienił(a) tytuł na [BAN] <Armix> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Kopacka>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...