Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Blancii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Fiflakszef27
Nick osoby oskarżonej: Blacii

Powód napisania skargi: Oszustwo

Godzina zdarzenia: 18:40

Data zdarzenia: 28.08.2022

Opis: sprzedała mi wędkę +5 za dużo droższą cenę niż normalnie jest i mam 2 tygodnie na oddanie 1,48kk bo dałem 20k. Nie mam tyle pd żeby tak dużo odrobić

Dowody: ss logów i czatu

Coś od siebie: Jestem nowym graczem i nie wiedziałem jaka jest cena wędki. Dopiero ogarniam grę. Pierwsze zgłoszenie było nie przyjęte bo źle napisałem skargę, ale mam nadzieję że drugie się przyjmie

Zrzut ekranu (403).png

Zrzut ekranu (404).png

Zrzut ekranu (405).png

Zrzut ekranu (406).png

Zrzut ekranu (407).png

Zrzut ekranu (408).png

Edytowane przez xerio
Poprawienie tytułu.
  • xerio77 zmienił(a) tytuł na Skarga na Blancii.
Opublikowano

Nie ma w regulaminie nic o zwrotach, to że nie wie za ile schodzi wedka nie moj problem , to nie jest oszustwo zgodził się , nie pytał za ile są takie wedki tylko za ile ja sprzedaje 😉

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Blanciik napisał:

Nie ma w regulaminie nic o zwrotach, to że nie wie za ile schodzi wedka nie moj problem , to nie jest oszustwo zgodził się , nie pytał za ile są takie wedki tylko za ile ja sprzedaje 😉

Rzeczy nie ujęte w regulaminie administracja rozpatruje indywidualnie, a w tym przypadku doszło do zawyżenia ceny na własną korzyść.

Edytowane przez Wedelek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...