Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

UID:6802

Witam, mam propozycję która może umilić trochę grę. Sprawa wygląda tak że pierw dużo jeździłem na sweeperach żeby wbić tiry, trochę pojeździłem na tirach i znowu musiałem sporo robić na sweeperach aby wbić dodo i teraz dodano kopalnie i znowu trzeba nawalać na tych sweeperach. Moja propozycja jest taka żeby rp wbijane na bardziej wymagających pracach było większe, moim zdaniem jeżdżenie na sweeperach jest już trochę monotonne, a jednak nie po to wbijało się te lepsze prace żeby później znów wracać na stare śmieci i nabijać rp znów w tej samej pracy. Oczywiście nie chodzi mi o to aby wbijane rp Np. na dodo było jakieś turbo większe od rp na sweeperach, ale fajnie jakby było chociaż to porównywalne. Myślę że graczom wtedy przyjemniej by się grało bo jednak by mogli zdobywać dobre rp w pracach na które dają fajne korzyści majątkowe i by nie musieli co aktualizację wracać do tego samego.

Edytowane przez Panto
Zapomniałem dopisać UID i dopisać jedno zdanie
  • Lubię to 1
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...