Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Prośba o zdjęcie kary na prawojazdy nadanej przez kopacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: kuba812
UID: 11336
Serial: 41ADE155091E4FCFBD9C50086B59EE54
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) ZPJ
Powód kary:  Celowy VDM graczy oraz Frakcji, WNTZ Odwalanie pojazdem, Skoki na doherty
Nick członka administracji nadającego karę: Kopacka
Data nadania kary: 20:20 - 03.06.2023
Data zakończenia kary: 20:20 - 10.06.2023
Wyjaśnienie: Przyznaję się do błędu że taranowałem noobcio lecz był na drodze mogłem tego nie robic bo zrobilem to celowo miałem zatarg z policją . Skoki na doherty do tego nie mogę się przyznac niestety jeśli chodzi o taranowanie to nie chciałem taranowac policji i nikogo nie taranuje celowo bo wiem co za to grozi przyznaję się do logania dziś o 20:27 uswiadomilem sobie że to nie ma sensu trudno stało się nie odstanie się nie chcę rowniez tu zanudzac czytającego kopacki i innych graczy  stało się mój błąd lubię ten serwer ale ostatnio gdy policja nalozyla mi status poszukiwanego za nic się zdenerwowalem nalezy mi się kara ale dzis tylko noobcia rozjechalem bo był na drodze moja wina mogłem ominąc a zrobilem o dwa razy tak samo jak inny gracz odnosze sie do tego ze nie chce zanudzac kopacki ktory to czyta . PRZEPRASZAM !
Coś od siebie: liczę na to i mam taką nadzieję ze rozpatrzysz moją apelke zmienię sie i będzie ze mną spokoj daje ci słowo jeśli nie wiem ze grozi mi ban na serwer np. 7 dniowy a nie chcialbym tego uswiadomilem sobie dopiero to teraz to tyle ode mnie a tu PRZEPROSINY DLA : wszystkich osob ktore mnialy niekorzysc z mojej osoby , całe SAPD i administrację której zawracam głowę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...