Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Robinster prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Bartekfal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Robinster
UID: 
Serial: 4D4331FFEC2F35D9E6D5D573BBC9E3E4
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) Ban
Powód kary: Łamanie regulaminu dm 
Nick członka administracji nadającego karę:  Bartekfal
Data nadania kary: 28.05.2023
Data zakończenia kary: 31.05.2023
Wyjaśnienie: Sytuacja wygladała tak ze rybsoneek mnie zabil, i mnie odrazu wywalilo, na filmiku widac ze laga dostalem, po czym mnie wyrzucilo z serwera lecz odrazu jak ping mi sie uspokoil znowu wbilem na serwerr max po minucie lecz chlopakow juz nie bylo przy naszej ośce                                                                                                                              Coś od siebie: Prosze o zdjecie kary poniewaz nie mialem wplywu na to kiedy mi wywali internet ;/

Edytowane przez Robinster
Zla data zakonczenia bana
Opublikowano
1 godzinę temu, rybsonekk napisał:

Przyjeżdżaliśmy co chwilę żeby zobaczyć czy wrócił a go dalej nie było wbił po 10 minutach  chyba 

Wbilem odrazu jak mi sie ping uspokoil to po minucie max dwoch zrespilem sie na bazie was nie bylo to pojechalem do mecha 

Opublikowano
13 minut temu, rybsonekk napisał:

Minuta max dwie to nie była ziomek

Byla, byla mowie jak mi sie ping ogarnal to odrazu wbilem zreszta, podejrzewam ze administracja w konsoli moze.zobaczyc 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...