Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na KenDzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: stasiuu
Nick osoby oskarżonej: KenDzior
Powód napisania skargi: bw po bw
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>  16:43 
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 13.08.2022
Opis sytuacji: Pojechaliśmy na ustawke 2vs2, panowie wygrali, ale jeden z nich postanowił poczekać 5 minut, aż skończy nam się bw i wbić kolejne.
Dowody: Logi oraz nagranie + ss z konsoli

Coś od siebie: Proszę o odpowiednią karę dla pana KenDziora

unknown.png

Edytowane przez V1r00z
  • Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, KenDzior3k. napisał:

no ty jestes placzkiem

ktos cie zabil na bw i placz

No jak łamiesz regulamin to się nie dziw że ktoś skargę pisze. Tak wgl film jest autentyczny nie przerabiany, nie montowany, może jedynie przycięty bo by go za dużo było.

Opublikowano

Film jest przycięty z tego względu, że zacząłem go nagrywać od początku pierwszego BW więc trwałby bez ucięcia jakieś 5/6 minut z czego 99% to szary ekran. Po drugie gościu jaki płacz? Złamałeś regulamin robiąc to celowo. Jestem pełen podziwu, że chciało wam się wrócić z powrotem do naszych ciał i zabić nas ponownie, w dodatku jestem przekonany, że sam napisałbyś skargę jak dostałbyś kolejny raz bw. 

Opublikowano
6 godzin temu, KenDzior3k. napisał:

ok dalej sie nie zgadzam ze skarga 

to nie ja zabijalem a ss robione kiedy indziej 

Na jakiej podstawie twierdzisz że SS jest robiony kiedy indziej, jeżeli na screenie godzina i data zgadza się z logami?

• .garnek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...