Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego:Rybsonekk
Nick Oskarżonego:Bizon6446
Powód Skargi:Wpychanie auta na strefe dm
Data I Godzina Zdarzenia:13.05.2023 10:53
Opis całej sytuacji:Kampilem na nich na dachu i nagle patrze ze rancher pcha mi fure na dma 
Coś od siebie:mam nadzieje ze zostanie ukarany
Dowód! (Wymagane!):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/195e4ylRwZSTEK/d13372DHfayK?invite=cr-MSxrM1AsMTc4MzU3NjY0LA
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):image.png.9dbfad7601ef147e3886350d51508615.png

Opublikowano (edytowane)

XD niezly pov, twoj kolega piter jesli sie nie myle podjechal wczesniej do tego bulleta i zaczal przy nim stac po czym pozniej odjechal i przyjechaliscie we dwojke a juz wczesniej widzieliscie ze takowym autem jezdze

Edytowane przez rybsonekk
Opublikowano

Powiem tak ja w tamtym momencie byłem 5minute na serwerze. Jeździsz za nami jak nasz fan i bawisz się w Pawko snajpera masz organizacje zbierz ekipe 5os i przyjedz na dm a nie. Nie mowie jak ma wygladać twoja rozgrywka lecz to co robisz zaczyna być męczące, amianowicie zabijasz po jednym z nas poczym odjezdzasz gdzies poza dm lub gdzie indziej. Nie mam do ciebie nic bo Cie nawet nie znam ale naprawde jeździsz i szukasz zaczepki. Z mojej strony to tyle do zobaczenia na serwisie Pozdrawiam cieplutko 🙂 !

Opublikowano

Ja jestem za rozejściem się ewentualnie jestem skłonny do oddania pieniędzy za naprawę pojazdu. Jestem za takim rozwiązaniem ponieważ nasza rozmowa do nikąd nieprowadzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...