Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] YoungLolek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez LegendaryManV8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: YoungLolek
UID: 9880
Serial: 8BA1C6AD8C72AF41C91A4FAA34425F71
Typ kary: BAN
Powód kary: Rozprowadzanie danych osobowych + Nękanie gracza
Nick członka administracji nadającego karę: LegendaryManV8
Data nadania kary: 17:59:15 1 Maj 2023
Data zakończenia kary: 17:59:15 1 Maj 3022
Wyjaśnienie: Kolega Bevorsky1 opowiedział mi o tym jaki to Tupak nie jest, zapytałem się czy wysłał by mi screena facebooka Tupaka, później gdy już mi go wysłał poniosło mnie i napisałem za dużo o Tupakowi. Kłuciłem się z LegendaryManV8 o to co się stało i nie zrozumiałem zdania LegendaryManaV8 i stwierdził że nie da się ze mną gadać przeklinał na mnie "KURWA" i dał mi soczystą banicję
Coś od siebie: Chciał bym niezmiernie przeprosić Tupaka za zaistniałą sytuację. Wiem że raczej mi nie wybaczy, ale i tak przepraszam za wszystko. Nie mam zamiaru powtarzać tego czynu. (edit) Chciał bym dodać że bardzo polubiłem serwer OutRPG można to zobaczyć po dacie założenia konta i porównać to do spędzonych 14 dni i 20-21 godzin. Nie wiedziałem że taki czyn podchodzi pod nękanie, o rozpowszechnianiu wiedziałem, lecz totalnie wypadło mi to z głowy. Na serwerze byłem już karany lecz nigdy nie banem, dlatego teraz gdy miarka już się przebrała nie mam zamiaru powtarzać takich czynów. Dlatego prosił bym o zmianę kary na 2 tygodniowego Mute lub o całkowite jej umorzenie

Edytowane przez YoungLolek
Dodałem parę rzeczy, które administracja mogła by wsiąść pod uwagę.
  • Co? 3
Opublikowano (edytowane)

Dodaję, że to nie tylko ja i @bevorsky powinniśmy dostać bana lecz też osoba, która 2 miesiące temu przesłała bevorskiemu tego screena. Ponieważ to nie bevorsky tego screena zrobił i nie tylko do niego został wysłany. Osoby nie znam lecz @bevorsky mógł by się udzielić.

Edytowane przez YoungLolek
Dołożyłem trochę lecz myślę że nie powinno znaleźć się to w skardze tylko w komentarzu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...