Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ban Drequ33 przez LegendarymanV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:  Drequ333
UID: 12533
Serial: F9D77131F454C2FC24EF23CFDF60AA33
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) ZPJ
Powód kary: Oszukiwanie na kase
Nick członka administracji nadającego karę: LEgendaryManV2
Data nadania kary: 20.04.2023
Data zakończenia kary:  20.06.2023
Wyjaśnienie: Chcialbym przeprosic za zaistniałą sytuacje cale pieniadze oddam. w ciagu 24h obiecuje poprawe.

Opublikowano

Chłop oszukiwał wiele ludzi na kasę jak sam na rozmowie się mi do tego przyznał, groził mi sądem i że mnie zniszczy w życiu za to że upomniałem się o pieniądze, Po za tym miał już kilka banów tacy gracze nie nadają się na serwer. i tak jak mu dacie unbana to zaraz wyrwie kolejnego.

Opublikowano
29 minut temu, JohnMefedron napisał:

Chłop oszukiwał wiele ludzi na kasę jak sam na rozmowie się mi do tego przyznał, groził mi sądem i że mnie zniszczy w życiu za to że upomniałem się o pieniądze, Po za tym miał już kilka banów tacy gracze nie nadają się na serwer. i tak jak mu dacie unbana to zaraz wyrwie kolejnego.

Wypowiedz się jeszcze raz w jego apelacji bez pozwolenia a zabiorę ci dostęp do forum na tydzień.

Opublikowano
4 godziny temu, DFFX. napisał:

Nick na serwerze:  Drequ333
UID: 12533
Serial: F9D77131F454C2FC24EF23CFDF60AA33
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE) ZPJ
Powód kary: Oszukiwanie na kase
Nick członka administracji nadającego karę: LEgendaryManV2
Data nadania kary: 20.04.2023
Data zakończenia kary:  20.06.2023
Wyjaśnienie: Chcialbym przeprosic za zaistniałą sytuacje cale pieniadze oddam. w ciagu 24h obiecuje poprawe.

Mało przekonująca apelacja.
Nie to twój pierwszy raz kiedy coś takiego robisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...