Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na administratora: R4DIX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Goferek420
Nick osoby oskarżonej: R4DIX
Powód napisania skargi: kick
Godzina zdarzenia: 12:27
Dokładna data zdarzenia: 21.04.2023
Opis sytuacji: z graczem didooo mialem poscig on byl uciekajacym a ja jezdzilem tak z dalekim odstepem od poscigu ze jak auto mu sie zepsuje to jeszcze jest moje i administrator R4ADIX postanowil ze da mi kick'a. Przed kickiem byl warn zebym odlaczyl sie od poscigu. Moim zdaniem nie powinno byc zadnego kicka ani nic z tych rzeczy z powodu utrzymywania odstepu od poscigu. Sam Guardian powiedzial ze za to powinno byc Utrata prawa jazdy a nie kick. Wiec pan szanowny R4DIX nie zna sie na nadawaniu poprawnie kar

mta-screen_2023-04-21_12-26-14.png

mta-screen_2023-04-21_12-32-32.png

Opublikowano

Jedyny blad ktory popelnilem to dalem kicka zamiast prawka, ale tak czy siak prosilem abys sie odlaczyl, @CrimSonwysylal co chwile bindy w twoja strone, przez ponad minute nie chciales sie odlaczyc od poscigu. to dostales kicka.

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze kolega u góry  bindów że masz sie odłączyć to chyba z 10 wysłałem a ty dalej swoje, 
Uważam że ta skarga jest nie ważna i bez sensu 

• Lubię to 1
Opublikowano

Witam 

Jak widać po załączonym ss który wysłałeś jest tam bind który otrzymałeś od Policjanta.
Jak widać Te bindy nie pomogły wiec Support nałożył na ciebie karę Ostrzeżenie
Jedyne co nie zle zostało zrobione to zamiast kary "Prawa Jazdy" otrzymałeś "kick".

• kopacka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...