Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN dobrybigos za bota na rybach którego nie miałem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: dobrybigos
UID: Nie Pamiętam
Serial: 8FEF2DEACBEDB894D5E00CDE0747A8A2
Typ kary: BAN
Powód kary: Bot na rybach 
Nick członka administracji nadającego karę:  Dxtj
Data nadania kary: 13:21:45 03.08.2022r.
Data zakończenia kary: 13:21:45 28.04.2025r.
Wyjaśnienie: Witam, chciałbym się odnieść do bana za bota, ogólnie to gram na serwerze z kolegami od 4 dni i gramy bez żadnych botów nie wiem czy da się to jakoś sprawdzić ale 6 ziomków może potwierdzić, w czasie gdy dostałem bana wypożyczyłem sobie kuter i czekałem na kolegów i nagle dostałem perma. Zbanował mnie właściciel serwera z którym pisałem odnośnie organizacji na discordzie.
Coś od siebie: Prosiłbym o odbanownie mnie za coś czego nie miałem ani nie zrobiłem. 

i w ogóle niby się już nie da używać tych botów bo są zabezpieczenia więc XD

bot.png

Edytowane przez Hasbulla
Dołączenie Zdjęcia
  • Lubię to 2
  • Co? 1
  • Hasbulla zmienił(a) tytuł na BAN dobrybigos za bota na rybach którego nie miałem.
Opublikowano
22 minuty temu, Hasbulla napisał:

Nick na serwerze: dobrybigos
UID: 
Serial: 8FEF2DEACBEDB894D5E00CDE0747A8A2
Typ kary: BAN
Powód kary: Bot na rybach 
Nick członka administracji nadającego karę:  Dxtj
Data nadania kary: 13:21:45 03.08.2022r.
Data zakończenia kary: 13:21:45 28.04.2025r.
Wyjaśnienie: Witam, chciałbym się odnieść do bana za bota, ogólnie to gram na serwerze z kolegami od 4 dni i gramy bez żadnych botów nie wiem czy da się to jakoś sprawdzić ale 6 ziomków może potwierdzić, w czasie gdy dostałem bana wypożyczyłem sobie kuter i czekałem na kolegów i nagle dostałem perma. Zbanował mnie właściciel serwera z którym pisałem odnośnie organizacji na discordzie.
Coś od siebie: Prosiłbym o odbanownie mnie za coś czego nie miałem ani nie zrobiłem.

potwierdzam nie miał żadnego bota

• Lubię to 2
Opublikowano
24 minuty temu, Hasbulla napisał:

Potwierdzam iż gdyż mój kolega nie używał żadnego bota bo po 1 nie miał a po 2 jakby miał to byłby na to za głupi 🙂

• Lubię to 2
Opublikowano
2 minuty temu, Supreme napisał:

Nie zabawiaj się we mnie stary mógłbyś sobie ugadać z kolegami żeby potwierdzili że bota nie miałeś a tak naprawde miałeś 

Co ty człowieku pierdolisz jak mogli mnie zbanować za bota którego nie miałem, chyba da się jakoś sprawdzić czy że jestem czysty. a jak nie odbanujecie to wyjebane stracicie 15 graczy bo nie będziemy grać na takim serwie gdzie banują za nic XD.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Stary już więcej graczy grało pamietam że normalnie grało po 60/70osób jak ciebie nie było na serwerze i jakoś nie wzrosłą liczba o 15 graczy według mnie kręcisz DXTj przecież by ci nie dał bana za jechanie kutra + DXTj ma bota na | MS | + ANITCHEATA  To nie jest PSEUDOLEK żeby ci DXTj dał unbana od tak albo sie przyznajesz i nie masz zerowania konta albo sie nie przyznajesz i nie dostajesz unbana przeciez jak 1 raz masz bana za bota to przecież on ci nie wpierdoli zerowanie konta ani nic z tych rzeczy poprostu ci da unbana jak się przyznasz po co pierdolić farmazony jak możesz się przyznać i potem nie korzystać z bota proste wiadomo że dostaniesz bana sam miałem bana i mam za rybaka i się za 1 razem też nie przyznałem ale potem tak bo po co kłamać stary i teraz też sie p rzyznałem więc nie gadaj mi tutaj nic poprostu wystarczy się przyznać 

image.gif.88ba6fe89d864ce84ab4a278f2ae0ae2.gif

Edytowane przez Supreme
Opublikowano
1 minutę temu, Supreme napisał:

Stary już więcej graczy grało pamietam że normalnie grało po 60/70osób jak ciebie nie było na serwerze i jakoś nie wzrosłą liczba o 15 graczy według mnie kręcisz DXTj przecież by ci nie dał bana za jechanie kutra + DXTj ma bota na | MS | + ANITCHEATA  To nie jest PSEUDOLEK żeby ci DXTj dał unbana od tak albo sie przyznajesz i nie masz zerowania konta albo sie nie przyznajesz i nie dostajesz unbana przeciez jak 1 raz masz bana za bota to przecież on ci nie wpierdoli zerowanie konta ani nic z tych rzeczy poprostu ci da unbana jak się przyznasz po co pierdolić farmazony jak możesz się przyznać i potem nie korzystać z bota proste wiadomo że dostaniesz bana sam miałem bana i mam za rybaka i się za 1 razem też nie przyznałem ale potem tak bo po co kłamać stary i teraz też sie przyznałem więc nie gadaj mi tutaj nic poprostu wystarczy się przyznać @dx

glupoty gadasz, to jest nie możliwe by miał bota, bo jedynie odemnie mógł go dostac, albo od Ciebie, co by graniczyło z cudem.

Opublikowano

Skewuś Dobrze wiemy kto co i jak zrobił bota powiem tak nie powiem nicku ale Anonymus  i ja zrobliśmy bota potem każdy kupywał ty itp skąd nie wiesz czy nie kupił od naszego Anonymusa lecz w to w chuj wątpie albo użytkownicy bota sprzedają mojego i Anonymusa

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Supreme napisał:

Skewuś Dobrze wiemy kto co i jak zrobił bota powiem tak nie powiem nicku ale Anonymus  i ja zrobliśmy bota potem każdy kupywał ty itp skąd nie wiesz czy nie kupił od naszego Anonymusa lecz w to w chuj wątpie albo użytkownicy bota sprzedają mojego i Anonymusa

wiem kto jest anonynousem i piszę z nim codziennie, wiec wiem ze nie kupił od niego, pozatym gdybyś nie wiedział to bot ma przepisany klucz do jednego kompa

Edytowane przez 𝖘𝖐𝖊𝖜𝖚𝖘
Opublikowano
2 minuty temu, 𝖘𝖐𝖊𝖜𝖚𝖘 napisał:

wiem kto jest anonynousem i piszę z nim codziennie, wiec wiem ze nie kupił od niego.

§2. W wnioskach zakazuje się wypowiadania innym osobom niż administratorowi nadającemu karę ostatni raz proszę o nie wbijanie sie w temat.

Opublikowano
1 godzinę temu, 𝖘𝖐𝖊𝖜𝖚𝖘 napisał:

dobra nie znam Cię, ale wiem, że bota nie miales. To Ci skróci bana, ale wolę powiedzieć prawdę, że chciałeś odemnie bota kupić, a ja sie nie zgodzilem. Więc proszę o czyszczenie gracza o nicku dobrybigos.

Screenshot_20220803_155437_com.aliucord.jpgpytał się ale nie miał bota to o chuj ci chodzi 

Opublikowano
5 godzin temu, Supreme napisał:

Stary już więcej graczy grało pamietam że normalnie grało po 60/70osób jak ciebie nie było na serwerze i jakoś nie wzrosłą liczba o 15 graczy według mnie kręcisz DXTj przecież by ci nie dał bana za jechanie kutra + DXTj ma bota na | MS | + ANITCHEATA  To nie jest PSEUDOLEK żeby ci DXTj dał unbana od tak albo sie przyznajesz i nie masz zerowania konta albo sie nie przyznajesz i nie dostajesz unbana przeciez jak 1 raz masz bana za bota to przecież on ci nie wpierdoli zerowanie konta ani nic z tych rzeczy poprostu ci da unbana jak się przyznasz po co pierdolić farmazony jak możesz się przyznać i potem nie korzystać z bota proste wiadomo że dostaniesz bana sam miałem bana i mam za rybaka i się za 1 razem też nie przyznałem ale potem tak bo po co kłamać stary i teraz też sie p rzyznałem więc nie gadaj mi tutaj nic poprostu wystarczy się przyznać 

image.gif.88ba6fe89d864ce84ab4a278f2ae0ae2.gif

Ale nie da się tego sprawdzić w logach że jestem czysty? Czemu mam się przyznawać do czegoś czego nie zrobiłem.

Opublikowano
5 godzin temu, 𝖘𝖐𝖊𝖜𝖚𝖘 napisał:

dobra nie znam Cię, ale wiem, że bota nie miales. To Ci skróci bana, ale wolę powiedzieć prawdę, że chciałeś odemnie bota kupić, a ja sie nie zgodzilem. Więc proszę o czyszczenie gracza o nicku dobrybigos.

Screenshot_20220803_155437_com.aliucord.jpg

Przyznaję się do tego że chciałem kupić ale skevi nie chciał sprzedać nikogo innego z botem nie znam bo gram na serwie od 4 dni.

• Lubię to 1
Opublikowano

Dobra powiem tak gramy z ziomkami na tym serwerze i razem z nami gra dobrybigos bylo tak ze siedzielismy sobie na dc gadamy dobrybigos plywal kutrem nawet nie lowil ryb a tutaj dostaje perma za nic nie uzywalismy zadnych botow ponieważ wtedy nie ma frajdy z gry krótko kolega dostał perma za nic także fajna administracja i serwer 😉

• Lubię to 1
  • xtert zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...