Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na moderator BlackTea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: AerosGG
Nick osoby oskarżonej: Blackteea
Powód napisania skargi: Dał mi niesłusznego warna za słowa 
Godzina zdarzenia: 18:38 około 
Dokładna data zdarzenia: 2023-03-20 18:38:17
Opis sytuacji: Gracz Reniczek (czy jakoś tak) dostał bana za taranowanie swapperem, poczym ja napisalem tak [ [2023-03-20 18:37:32] [Output] : [TWITTER] [93] AerosGG: mnie tez cf...l taranowal] jak widac na załoczonym logu obraza gracza jest zacenzurowana więc nie dość ze dostałem nie slusznego warna to moderator BlackTea pokazal ze nie zna regulaminu :
[2023-03-20 18:42:12] [Output] : [TWITTER] [93] AerosGG: widziales cenzure?
[2023-03-20 18:42:19] [Output] : [TWITTER] [49] Yukino: /pm 45 TA
[2023-03-20 18:42:23] [Output] : [TWITTER] [72] BlackTeea: ale to nie ma znaczenia
[2023-03-20 18:42:27] [Output] : [TWITTER] [13] pablovercetti: ma
[2023-03-20 18:42:29] [Output] : [TWITTER] [93] AerosGG: ma
[2023-03-20 18:42:37] [Output] : [TWITTER] [104] ToMaszek: ma XXD
[2023-03-20 18:42:43] [Output] : [TWITTER] [72] BlackTeea: pewnie ma
Prosiłbym o sciągniecie mojego nieslusznego warna poniewaz takie kary skutkuja puzniej ze im wiecej takich kar tym trudniej mi sie dostac do frakcji a Moderatora Blacktea o wyciagniecie wnioskow i ewentualne doinformowanie go o regualminie Dziękuje z mojej strony to wszystko miłego rozpatrywania mojej sprawy.

Ze screenow mam jedynie ten:image.png

• Lubię to 1
Opublikowano
5 minut temu, Reniczek napisał:

uważam się urażony i w takiej sytuacji BlackTeaa by mógł nawet mute dać tobie 

spoko ze i tak w zaden sposob cie nie urazilem

tak samo moge powiedziec ze moglem sie poczuc urazonym po ztrananowaniu mnie i nalezy ci sie zakaz prowadzenia

Opublikowano
20 minut temu, AerosGG napisał:

spoko ze i tak w zaden sposob cie nie urazilem

tak samo moge powiedziec ze moglem sie poczuc urazonym po ztrananowaniu mnie i nalezy ci sie zakaz prowadzenia

urażony taranem? XD to jakieś nowe słowa w słowniku polskim chyba, ja jestem urażony wyzwiskiem w moja stronę, ale jak ty możesz być urażony taranem? XDD

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Reniczek napisał:

urażony taranem? XD to jakieś nowe słowa w słowniku polskim chyba, ja jestem urażony wyzwiskiem w moja stronę, ale jak ty możesz być urażony taranem? XDD

nie widze nigdzie wyzwiska w twoja strone

napisalem ze urazoby taranem poniewaz ty brednie piszesz ze poczules sie urazonym za niby wyzwisko ktorego nie napisalem

Edytowane przez AerosGG
Opublikowano

Powiem tak, wszyscy dobrze wiemy co miales na mysli. Chciales napisac ''mnie tez ten cfel taranowal'' i w tym momencie probujesz sie doszukiwac luk w regulaminie. Jeszcze dopowiem ze skarga jest na nadana kare.

Oczekujemy na wypowiedz @xerio

Opublikowano
23 minuty temu, AerosGG napisał:

nie widze nigdzie wyzwiska w twoja strone

napisalem ze urazoby taranem poniewaz ty brednie piszesz ze poczules sie urazonym za niby wyzwisko ktorego nie napisalem

myślałem ze trochę mądrzejszy jesteś, a widzę ze jednak grubo się myliłem 

Opublikowano
22 minuty temu, Reniczek napisał:

myślałem ze trochę mądrzejszy jesteś, a widzę ze jednak grubo się myliłem 

mądry moze nie inteligętny owszem

• kopacka zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...