ryuji_93 Opublikowano 13 Marca 2023 Opublikowano 13 Marca 2023 Nick na serwerze: Ryju UID: Nie sprawdzę bo mam bana. Serial: 406296D48123B241A6EC512F7DCED3A2 Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE): BAN Powód kary: Handel majątkiem poza serwerem. Nick członka administracji nadającego karę: Vaste Data nadania kary: 12.03.2023 Data zakończenia kary: 05.12.2025 Wyjaśnienie: Napisał do mnie na discordzie niejaki BlackTeaa, czy jakoś tak w sprawie willi, czy jest na sprzedaż to odpowiedziałem oczywiście, żartując "Za PLN. Hajs w grze już mnie nie interere", Po czym zostałem ukarany za próbę handlu majątkiem poza grą. Może to nie brzmi jak żart, ale tylko i wyłącznie było żartem z mojej strony. Widocznie kolega wziął sobie moje słowa do serca i doniósł na mnie do Vaste. Nie chciałem sprzedać tej willi tym bardziej, że znajduje się ona w centrum SF i poświęcona jest dla mojej organizacji. Coś od siebie: To po prostu był głupi żart z mojej strony tak jak napisałem wyżej. Na następny raz sprecyzuje swoją odpowiedź i napiszę proste TAK lub NIE. Mam nadzieję, że moja kara zostanie zniesiona. 3
rybsonekk Opublikowano 13 Marca 2023 Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) #muremzaryjem dziadek lubi sobie rzucic zartem i nie jest na tyle glupi zeby cos sprzedawac w gierce poza Edytowane 13 Marca 2023 przez rybsonekk 1 1
djkozaczek_ Opublikowano 13 Marca 2023 Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) . Znam Ryuji i wiem ,że sobie żartował #muremzaryjem. Sprzedasz zadna nie miała miejsca/ Edytowane 13 Marca 2023 przez Djkozaczek_ #muremzaryjem 1 1
devvy_1 Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 @RyujiSprawa wygląda tak, iż chciałeś sprzedać bodajże baze na doherty obok alejki za pieniądze realne ( PLN ) - Pieniądze w grze Cię nie interesowały, gdyż żegnałes się z organizacją. Wytlumacz mi co mogła pomyśleć osoba taka jak ja która zobaczyła wiadomość "Sprzedam ci baze za realne pieniądze bo w grze mnie nie interesują" --> Ze handlujesz poprostu na serwerze i sprzedajesz rzeczy za realne pieniądze co jest zabronione na serwerze. Może to był żart, a może nie był i piszesz tak teraz aby dostac Unbana Przekonaj mnie dlaczego powinienem Cie odbanować @Ryuji
ryuji_93 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Opublikowano 14 Marca 2023 Tak na wstępie to wcale nie chciałem jej sprzedawać tym bardziej, że ten budynek jest poświęcony mojej organizacji, a co za tym idzie, musiałem tymczasowo zmienić "Ośkę na DM, gdyż w danej chwili starałem się o organizację przestępczą", w międzyczasie na DC dostałem pytanie o zakup tej posiadłości. Żegnałem się z organizacją to fakt, ale przestępczą… "Ponieważ drugi raz moje podanie na forum zostało odrzucone, Dlatego specjalnie napisałem, że mogę sprzedać za PLN, bo byłem przygnębiony zaistniałą sytuacją. Zdaję sobie sprawę z tego, że też jestem częściowo winien za to jak nasza rozmowa przebiegła i osoba do mnie pisząca mogła tak naprawdę uwierzyć, że chcę cokolwiek sprzedać za realną walutę.
devvy_1 Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 NIE CHCIAŁEŚ SPRZEDAĆ TAK? a wiadomości z kolegą Blackteea podtwierdzają ze jednak chciałes sprzedać majątek/baze na serwerze Nie za pieniadze serwerowe lecz za realne.
ryuji_93 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Jaki to kolega dla mnie niby? Człowieka nawet nie znam, wiem tylko tyle, że był napalony na tą bazę, a nie miałem w planach tej posiadłości sprzedać i nadal nie chcę, ale wierzycie w to co jest napisane, a pisałem wyżej, że to było moje rozżalenie po tym jak mi podanie po raz drugi odrzucili o organizację przestępczą. Dalszy ciąg rozmowy z zainteresowanym kupnem... https://imgur.com/a/p38NFPi Moje konto zostało zablokowane w trakcie rozmowy. Gdzie jest jakikolwiek dowód ze strony zgłaszającego poza słowami? Doszło do jakiejkolwiek transakcji? To był żart z mojej strony i tylko tyle, a dostałem bana za same słowa... Edytowane 14 Marca 2023 przez Ryuji Dopisanie 1
kurw0 Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 #muremzadziadkiem ryju nie jest na tyle głupi żeby nie żartować z czegoś takiego to ze niektóre osoby maja kija w dupie nie oznacza ze musza brać wszystko na poważnie popisał by z nim chwile dłużej sam by się przekonał ze to co napisał było tylko głupim żartem 😉
devvy_1 Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 Dobrze, jako iż sprawa będzie rozwiązana, apeluje o to ze Odbanuje cie, lecz jak będzie podobna akcja, wracasz na banicje 🙂 ❤️ Pozdrawiam serdecznie i miłej gry!
Rekomendowane odpowiedzi