Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Leonardo
Nick osoby oskarżonej: @Fenix
Powód napisania skargi: rozdawanie warnow za darmo 
Godzina zdarzenia: 19:40 około.        Dokładna data zdarzenia: 08.02.2023
Dokładna data zdarzenia: Sytuacja wyglądała tak ze wysłałem reporta z logiem a w zamian otrzymałem Warna zebym zważał na słowa po czym pisze do fenixa a on odpisuje ze nie powinienem wysyłać reportow z logami tylko wysyłać na dc z czego to mi wiadomo to zgłoszenie zawsze trzeba wysłać i potem udowodnić to zdjęciem na discordzie. 
prosze o usunięcie tego Warna i poduczenie oponenta jak należy używać rangi supporter oraz wyciągnięcie konsekwencji jeszcze dodając po wysłaniu dowodów na dc i przyjęciu przez niego reporta zlał to totalnie i musiałem pisac do innego suporta zeby mu nałożył karę 

dowody:macie w logach jak fenix opisuje jak to z jego strony wyglada 

Edytowane przez GameOver
Opublikowano

Wysłałeś samego loga bez niczego więcej. Przez natłok wiadomości udało mi się jedynie przeczytać treść loga i widziałem tylko treść i w tej sytuacji ciężko było zauważyć, że to był log. Też moim zdaniem (co pisałem na chacie) takie rzeczy powinno się reportować np. pisząc że ktoś przeklina na czacie a dowody wysłać na pv. Bo w samym reporcie nie było napisane, o co chodzi i odebrałem to jako twoją skargę na niego, że boomboxa nie chce wyłączyć.

Opublikowano (edytowane)

Drogi graczu. Jeżeli piszesz raporty na kogoś kto ci przeszkadza, to pisz to z głową.
Raport z logiem z chatu nic nie da, potrzebne są dowody w postaci Screena/nagrania jakiegoś
Support Fenix, mógl to źle przyjąc tego raporta, gdyż taki raport średnio wygląda. Następnym

Cytat

[19:35 08.01] | [REPORT] Leonardo → [Lulas] → [80] Lulas: wypierdalaj z tym boomboxem

razem prosiłbym aby nie pisać bezsensownie raportów na graczy jeżeli nie
posiadasz dowodu w postacu tzw jak wyżejwymieniłem Screena/Nagrania
A warn to nie jest problem taki wielki. aby pisać skarge 🙂 Pozdrawiam

Edytowane przez .vst
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Otóż napisalem wyedy do niego na pw ze wysłałem mu dowód w postaci zdjecia on to totalnie zlał i nie nadal wogole kary graczowi 

napisalem zreszta powyżej jasno ze wysłałem mu zdjecie pozdrawiam czytać całość 🙂 I dodając jest to log z czatu

Edytowane przez GameOver
Opublikowano

Nie zlałem tylko zacząłem odpisywać ci na pv i zająłem się sprawą mojego błędu. Po paru minutach inny administrator nadał karę, więc czemu ja miałem to robić 2 raz?

Opublikowano (edytowane)

Ale chlopie ty udajesz ? Napisalem ci 2 razy ze ci wysłałem zaakceptowałes reporta zaczoles sie wyklucac. To pytanie do ciebie po co przyjmujesz reporta skoro sie nim nie zajmujesz ? Owszem poczekałem 6m i napisalem do innego administratora bo zostałem przez ciebie zlany 😅
Po nad to klamiesz bo piszesz ze nie wysłałem żadnego zdjecia z czego jak pisalem powyżej byłeś informowany ze dostałeś zdjecie na discordzie 

Edytowane przez GameOver
  • xerio77 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...