Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja do San Andreas Transport Corporation.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Login: Kacper533
Nick: Kacper533
Imię: Kacper
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście  
Ilość przegranych godzin na serwerze: 
https://imgur.com/zTqj3HF niestety brakuje kilku godzin 😐 
SS z panelu kar:  https://imgur.com/YGQCffm
Ilość doświadczenia: https://imgur.com/zTqj3HF
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Witam! Jestem Kacper interesuję się przede wszystkim Rolnictwem i Motoryzacją.

W swoim codziennym życiu zajmuję się wraz z Ojcem gospodarką, która jest nastawiona głównie na produkcję mleczną.

W  wolnych chwilach lubię oczywiście posłuchać muzyki i pograć w gry..

Coś od siebie: Znam prawie że idealnie całą mapę mam dużo czasu na grę i chciałbym pomagać na przykład nowym graczom w dotarciu do wskazanego celu 🙂 Niestety brakuję mi kilku godzin do wymagań ale myślę że rozpatrzycie moją prośbę pozytywnie 🙂 Dziękuje to wszystko z mojej strony..

Edytowane przez Kacper533
Opublikowano (edytowane)

Login:eltost 
Nick: biznesmen 
Imię:Filip 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:jasne 
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5) mam ponad 1 k podeśle są gdy wbije 
SS z panelu kar:
Ilość doświadczenia: (SS z F5)
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): jestem Filip mam duże doświadczenie z owa frakcja byłem kiedyś liderem, znam każda panująca tam zasadę, nie odwalam, lubię się dobrze bawić i jeździć pojazdami  wiec idealnie trafiłem 
Coś od siebie: liczę na danie szansy, napewno nie pożałujesz moja osoba pomoże w rozwinięciu sie frakcji bede poświęcał około 5 h dziennie na SATC i tez znam cała mapę na pamięć 

Edytowane przez biznesmen
Opublikowano (edytowane)

Login:mleczko312
Nick: mleczko312
Imię:Marcel
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście  
Ilość przegranych godzin: 81

SS z panelu kar: w zdjęciu na dole
Ilość doświadczenia:w zdjęciu na dole 
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Witam! Jestem Marcel interesuję się przede wszystkim Motoryzacją. Mieszkam  pod Wrocławiem na małej wsi.W  wolnych chwilach lubię oczywiście posłuchać muzyki i pograć w gry.

Coś od siebie: Bardzo chciałbym dostać się do taxi 

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez mleko games
Opublikowano (edytowane)

Login: Kalekson
Nick: Kalekson
Imię: Olaf
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasna sprawa
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5) ( damy radę ❤️🙂 )

SS z panelu kar: https://imgur.com/qdKJUE3
Ilość doświadczenia: (SS z F5)
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Hey, mam na imię Olaf mam lat 17, pochodzę z województwa Podkarpackiego.
W szczególności moje zainteresowania to sport oraz gry komputerowe. Z dziedzin sportowych najbardziej interesuje się piłką nożną.

Jestem osobą kulturalną oraz pomocną, ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Jestem osobą komunikatywną ale jak każdy człowiek mam swoje gorsze chwile, natomiast staram się ich nie przekładać do świata gier:-)
Mam dużo wolnego czasu, przekładam go na spędzanie przy grach komputerowych. Jestem osobą bezkonfliktową, to znaczy, że lubię rozmawiać z innymi i nie próbuje wnikać w spory oraz "zgrzyty". W wolnych chwilach lubię też posłuchać dobrej muzyki.
Coś od siebie: Nie spełniam wymogu czasowego, jednakże myślę, że nie sprawi to tak wielkiego kłopotu. Jestem osobą ambitną i chciałbym dołączyć w szeregi SA. Transport Corporation. Życzę reszcie powodzenia a osobie która to sprawdza udanego dnia/wieczoru. 

image.png.1405025cdd3a061c5e1b6cdbf8326046.png

image.png.fea5498d921dc43e8e2e86b44f8973b7.png

Edytowane przez Kalekson
Opublikowano (edytowane)

Login: Th3Stray
Nick:Th3Stary
Imię: Mateusz
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)
image.png.84ed3ad77cb3968dd75c7a299506167c.png
SS z panelu kar :https://imgur.com/0K6XB7P
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.8239e7e662635f43e643494aae850bc2.png
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Witam , Jestem Mateusz mam 16 lat chodzę do Technikum , na co dzień  zajmuje się   chodzeniem do Technikum ,  Gram w róże gierki typu : Mta , Mniecraft , Postal 2 , Cs go . Jestem Graczem aktywnym na Serwerze OutRpg  Spędzam dużo czasu na Serwerze 4h -7h . Interesuje się Sportem  typu : Piłka nożna , Koszykówka , Siatkówka  .   Jestem osobą która lubi poznawać nowych ludzi lub coś  Nowego  ,  Również Szanuje ludzi którzy mnie Szanują  . Myślę żę się nadaje do Frakcji ponieważ jestem Najlepszy
Coś od siebie: Liczę na Dostanie się do Frakcji SATC , Pozdrawiam.

Edytowane przez Th3Stary
Opublikowano (edytowane)

Login: stachgu
Nick: Maciek
Imię: Patryk
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)
image.thumb.png.418e8d263fbbc91e2f8bf2c347441205.png
SS z panelu kar:
Ilość doświadczenia: (SS z F5) 2,910 jest pierwszym ss
Coś o sobie (minimum 5 rozbudowanych zdań): Witam mam na imię Patryk, lubię jeździć po serwerze Outrpg i mam bardzo dobre skille w tym byłem kiedyś taxówkarzem na innym serwerze i ogarniam, statusy S1, S2, S3, S4, ogarniam też jazdę pojazdami i mam wszystkie kategorie na pojazdy, jestem też bojówkarzem ale noooo.

Coś od siebie: Bardzo czekałem na tą rekrutacje i przeczytałem regulamin frakcji. Pozdrawiam cała frakcję.image.thumb.png.0304a15ca8d325e4c9078a182e647482.png

Edytowane przez Stachgu
  • xerio77 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...