Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Smerfik69 

Nick osoby oskarżonej: WujekEddy

Powód napisania skargi: Nadużycie swoich praw 

Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 21:50 12 stycznia 2023r

Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022>

Opis sytuacji: Osoba oskarżona została zabita przez mnie po czym powiedziała do mnie że da mi mandat 20k i nie idę do więzienia (ZABÓJSTWO PRZYPOMINA) poczym zapłaciłem to 20 k to jakiś 5 minutach oskarżony został zabity przez znów kiedy zapytałem czy mógł bym przyjacy mandat to powiedział że teraz sobie daje mnie do więzienia pomimo że mnie nie ostrzegł że jeśli raz to się wydarzy do idę do jaila. Moim zdaniem to on sobie robi co chce z tej frakcji jak chce to robi to jak nie chce to nie za bardzo go nie interesuje regulamin + jak dodałem w samochodzie na ile pójdę to powiedział że na godzinkę po czym zacząłem się klucic troszkę o te mandaty że robi co chce i dał mi dodatkową godzinę a ja wyrazem swoją opinię do której mam prawo

Dowody:  Nie posiadam takowych ale szeryf wszystko ma nagrane więc się wypowie bynajmniej powinnen

Coś od siebie: Przez takich ludzi jak ty odechciewa się grać 

Opublikowano

Skarga jest po pierwsze w złym dziale, bo skargi na Członków frakcji na służbie piszemy w dziale frakcji SASD/SAPD... 
Po drugie, brak dowodu od strony piszącego skarge...

Czytając całośc wiadomości od Wujka... - Wujek na słuzbie zrobil wszystko dobrze co mózgł zrobić + powinien ci dać więcej kary, a jednak 
ci ją skrócił. 

Co do wiadomości 

Cytat

Coś od siebie: Przez takich ludzi jak ty odechciewa się grać 

Nie sądze ze przez to ze Funkcjonariusz dał ci jaila mandat. Jako iż Wujek jest Liderem Frakcji SASD on ustala regulamin i zasady panujące w Swojej frakcji. Zostało to wszystko u niego sprawdzone i wszystko jest dobrze i według zasad, więc nie rozumiem wypowiedzi ze "robi sobie co chce we frakcji"
Wszystko co Funkcjinariusz zrobił było wykonane wedlug Regulaminu KSF, Frakcji oraz Serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...