Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Kocurrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Krycha
Nick osoby oskarżonej:  Kocurrr
Powód napisania skargi: ucieczka przed sapd i CL
Godzina zdarzenia: 17:09
Dokładna data zdarzenia: 24.07.2022
Opis sytuacji: Pomógł uciec Ekspertowi tak zwana przesiadka tak jak i wszystko będzie na nagraniu + CL 
Dowody: https://imgur.com/gallery/trkmPc0
Coś od siebie: Jak wiem nie można uciekać jak jest się we frakcji myślę że zostanie jakoś ukarany.

Opublikowano

Nie był to CL. Jak mozesz zauważyć na drugim Nagraniu Cofało mnie - Cofki były spowodowane Lagami Internetu. Kiedy wjechałem na Doherty zaczely pojawiac mi sie NT (NT = Network Trouble) przez co mnie teleportowalo. (widac na 2-gim nagraniu jak mnie cofa) i w tunelu mnie wyrzuciło. Pragne wspomnieć że to nie pierwszy raz gdy mnie dziś lub wczoraj wyrzucilo przez internet. poświadczy ci to Fire Dep. gdyż z nimi przebywałem na służbie i nie był to pierwszy raz mojego Wyrzucenia z serwera. Przepraszam za Zamiesznia 

~ Pozdrawiam Zwykły Gracz OutRPG.PL Kocurrr

Opublikowano
9 minut temu, ALFIK napisał:

Po pierwsze to nagle cię wyrzuciło jak dostałeś z tazera + nie powinieneś uciekać jak jesteś w frakcji 🙂

Jeśli zauważysz ścinało mnie wcześniej na pościgu i nie był to mój wymysł że miałem laga bo to było widać, a na uciekanie dostałem zezwolenie

Opublikowano
4 godziny temu, LegendaryManV8 napisał:

Nie wygląda mi to na wyrzucenie z gry ale ok , a kto dał ci pozwolenie na pościg ?

Używasz mózgu chociaż czasami? Pisałem o Ścinkach nawet na nagraniu je widać a mówisz że nie wygląda 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...